04 / 05 / 2024

Parktepe Evleri teslim tarihi

Parktepe Evleri teslim tarihi

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, sunduğu eşsiz manzarayı özel ısıtmalı balkonu ile yaz kış keyfe dönüştürüyor..

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Parktepe Evleri'nden Anneler Günü kampanyası!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, Anneler Günü’nde çocukların anneleriyle kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye hazırlanıyor..

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Parktepe Evleri, Anneler Günü'nde hayalleri gerçekleştirecek!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, Anneler Günü’nde çocukların anneleriyle kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Parktepe Evleri'nde yeni sistem: Konutlarda kişiye özel sıcaklık!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor..

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Parktepe Evleri'nde ısınma sistemi özelleştirildi!

Ankara'nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Parktepe Evleri'nde her odada kişiye özel ısı olacak.

Parktepe Evleri'nde kişiye özel sıcaklık dönemi!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, akıllı ev sistemlerinde yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Parktepe Evleri teslim tarihi Haberi

Parktepe Evleri teslim tarihi

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, sunduğu eşsiz manzarayı özel ısıtmalı balkonları ile yaz kış keyfe dönüştürüyor.


Lema Grup ve FERTAŞ AŞ ortaklığı ile kurulan Şahika Grup Yapı’nın hayata geçirdiği Parktepe Evleri, stresten uzak, manzaralı, ferah ve dinlendirici bir hayat isteyenlerin dikkatini çekiyor.


Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, projede yer verdikleri özelliklerle Başkent’te konfor anlayışını değiştirmeyi hedeflediklerini bildirerek, “Rahat yaşama dair her ayrıntının düşünüldüğü Parktepe Evleri ile kalitede yeni bir dönem başlatıyoruz. Bu noktada akıllı ev sistemlerinden sosyal alanlara; ilk kattan başlayan manzaradan yerden ısıtmalı geniş balkonlara kadar çok sayıda detayı konut alıcısıyla buluşturuyoruz” dedi.


Altuntaş, eşsiz Ankara manzarasını da konut sahiplerine, konforla bütünleştirerek sunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:


“Parktepe’nin önündeki manzara...