17 / 05 / 2024

parsan makina dilovası tesisi ne zaman açılacak

parsan makina dilovası tesisi ne zaman açılacak

Parsan 160 milyon Euro’luk yatırımla Avrupa’ nın üçüncü büyük dövme demir tesisini Dilovası’ na kuruyor. 15 futbol sahası büyüklüğündeki tesisle 1150 kişiye yeni istihdam sağlanacak...

Borsa İstanbul’da 12-16 Eylül tarih aralığında en çok prim yapan 3 hisse!

Borsa İstanbul'da bu hafta yüzde 4,09'luk bir düşüş gerçekleşti. Buna rağmen Borusan Yatırım Pazarlama, Parsan Makina Parçaları Sanayi ve ASELSAN'ın hisseleri bu haftanın en çok yükselen hisseleri oldu.

Iglo Architects, Cityscape Mimarlık Ödülleri finalinde!

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Dilovası'nda 33 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Dilovası’nda faaliyet gösteren İMES Makina İhtisas OSB’deki firmaların toplu açılış töreni gerçekleşti. Programda konuşan İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, bir yılda 1 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini söyledi.

Dilovası, Kent Meydanı Ve Kültür Merkezine Açıldı!

Dilovası Kent Meydanı ve Kültür Merkezi hizmete açıldı. 11 bin 427 metrekaresi kapalı alan, bin 800 metrekaresi çevre alanına ayrılan proje, Dilovası’nın sosyokültürel ihtiyacını giderecek.

Dilovası Eynerce Kavşağı’nda Çalışma!

Karayolları tarafından 5 Mayıs Salı günü başlayacak Dilovası Eynerce Kavşağı yol çalışması için trafik Batı Yonca Kavşağı’na yönlendirilecek. Trafik düzenlemesi ile ilgili bazı uyarılar yapıldı...

Dilovası Kent Meydanı ve Kültür Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası İlçesi’nde sosyal ve kültürel faaliyetlerin daha verimli yürütülmesi amacı ile inşaa ettiği kent meydanı ve kültür merkezini törenle vatandaşların hizmetine sundu.

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmilsan Alüminyum Metal İnşaat Makina Plastik Ticaret Limited Şirketi, Kadriye Gültekin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Pınar Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Endüstriyel İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gençer Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noble İnşaat Peyzaj Makina ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zöhre tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Gökten İş Merkezi Kadıköy'de kuruldu.

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakyapı İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cumali Durmuş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Dilovası'nda arıtma tesisi projesi devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nda bulunan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Dilovası Belediyesi İmar Komisyonu seçildi!

Dilovası Belediyesi’nin meclis toplantısında komisyonlara yeni üyeler seçilirken belediye başkan yardımcısı ve bazı müdürlüklere de yeni isimler atandı.

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özvatan İnşaat Makina Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Vatansever tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

parsan makina dilovası tesisi ne zaman açılacak Haberi

parsan makina dilovası tesisi ne zaman açılacak


Parsan 160 milyon Euro’luk yatırımla Avrupa’nın üçüncü büyük dövme demir tesisini Dilovası’na kuruyor. 15 futbol sahası büyüklüğündeki tesisle 1150 kişiye yeni istihdam sağlanacak.


PARSAN Makina, Kocaeli Dilovası’nda, alanında Avrupa’nın 3 büyüğünden biri olacak üretim tesisinden birini kuruyor. 15 futbol sahası büyüklüğündeki alanda kurulacak olan tesis, Parsan’ı, dünyanın en önemli ağır ticari araç üreticilerinin motor ve aktarma organları dövme parça tedarikçisi konumuna getirecek. Güriş Holding Sanayi Grubu CEO’su ve Parsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan İğnebekçili, “Üretim önemli ölçüde robotlarla ve sıfır zararlı atık ilkesiyle gerçekleşecek. 160 milyon Euro’ya mal olacak ve Avrupa’nın en modern tesisleri arasında yer alacak Parsan Dilovası Tesisleri, iş güvenliği ve yüksek verimlilik anlayışıyla çalışacak. Yatırımlar tamamlandığında halen 650 olan personel sayımız 1800’e ulaşacak” dedi.


YÜZDE 85’İ İHRAÇ...