19 / 05 / 2024

Parsel Gayrimenkul

Parsel Gayrimenkul

Anadolu Gazetesi'nin Parsel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karakaya ile röportajında Karakaya Ankara'nın imar durumununa, gelişmesine, şehirleşmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. İşte o röportaj:

Ankara'da konut fazlası doğabilir!

Parsel Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karakaya, imar, alt yapı hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve devam eden TOKİ projeleri değerlendirildiğinde yeni konut arzına ihtiyaç olmadığı kanaatindeyim" dedi.

Müstakil parsel nedir?

Müstakil parsel, gayrimenkul ve arazi mülkiyeti kapsamında önemli bir rol oynamaktadır. Önemli bir konu olan müstakil parselin ne olduğu ve bu arazinin üzerine ev yapılabilir mi konuları hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde.

Ada parsel nedir? Ada parsel numarası nasıl bulunur?

Ada parsel, günlük hayatta da kullanılan kavramlardan biridir. Gayrimenkul terimlerinden olan ada parsel, özellikle de yatırımcı veya mirasçılar tarafından bilinmesi önemlidir. Peki ada parsel nedir ve ada parsel numarası nasıl bulunur? İşte konu ile ilgili tüm bilgiler...

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Antalya Muratpaşa'da 39.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, 12712 ada 1 parsel yer alan gayrimenkulü 39 milyon 606 bin 301 TL'ye satıyor...

Emlak Konut GYO Çekmeköy 3 parsel değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Çekmeköy 3 adet parsel için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO İkitelli parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 31 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Kuleli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 ada, 2 parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.  

Atakule GYO Atakule AVM gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parsel için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Çankaya arsası gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Mühye Mahallesi, 29519 ada 1 numaralı parselin 105136/5277299'u ve 29521 ada 4 numaralı parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Atakule GYO Kocaeli parseli gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Köseler Mahallesi, 224 ada, 16 nolu parsel için hazırlatılan yıl sonu  gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Parsel Gayrimenkul Haberi

Parsel Gayrimenkul

Parsel Gayrimenkul firmasının Yönetim Kurulu Başkanı, arazi, arsa ve gayrimenkul uzmanı Selçuk Karakaya'yı konuk ettik. Selçuk Karakaya ile Ankara'nın imar durumunu, gelişmesini, şehirleşmesini konuştuk. 


Sizi Tanıyabilir miyiz? 


1973 yılında Ankara'da doğdum. Yükseliş koleji mezunuyum. 

Aile şirketimiz olan Parsel Gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme Unvanlı firmamızda ticari faaliyetimizi sürdürmekteyim. AS1AD ve TÜSİAV yönetim kurulu üyesiyim. Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticiler Derneği'nin geçen dönem başkanlığım yaptım. 

Evliyim. Ömer Doruk adında bir oğlum ve İrem adında bir kızım var. 


Parsel Gayrimenkul Ltd. Şti. hakkında bize bilgilendirir misiniz? 


Parsel Gayrimenkul Aile şirketimizdir. 

Her sektörün çok parlak veya çok durağan dönemleri oluyor. Bizde farklı sektörleri denedikten sonra diğer sektörlere nazaran daha istikrarlı olan Gayrimenkul piyasasında yer almaya karar verdik ve Parsel Gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme şirketini kurduk. Emlak kiralama ve...