04 / 05 / 2024

Pas Tasarım Anonim Şirketi Nerede

Pas Tasarım Anonim Şirketi Nerede

Pas Tasarım Anonim Şirketi Bilal Sarıtunç, Adnan Çelepi ve Besim Kurtuluş ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Cas Context Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Çakar tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

The More Mimarlık Mühendislik Tasarım Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Caner tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homa Dizayn Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL Üsküdar'da Elif Yollu ve Naime Elif Maktav ortaklığında kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Orange Room Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Sabrican Şahin, Mehmet Ulaş Karahan ve Mert Karaman ortaklığında kuruldu.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Pas Tasarım Anonim Şirketi Nerede Haberi

Pas Tasarım Anonim Şirketi Nerede


Pas Tasarım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bilal Sarıtunç, Adnan Çelepi ve Besim Kurtuluş ortaklığında kuruldu. 


Pas Tasarım Anonim Şirketi iş konusu; a)Her türlü tasarım işi yapmak.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, Ferforje saç ve ekipmanları ,külçe, platina, U demiri, Ldemiri, flanş, boru eklenti parçalarıı, Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının üretimi alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Pas Tasarım Anonim Şirketi Adres; İkitelli Osb Mah.Demirciler E2 Bl.Sok.No.413/413...