29 / 04 / 2024

paşa karadeniz kentsel dönüşüm

paşa karadeniz kentsel dönüşüm

Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları ortadan kaldırabilecek bir öneri sundu. Merkezin kullanıma açılması gerektiğini söyleyen Paşa Karadeniz, “Emlak GYO modeli ile dönüşüm hızlanır" dedi

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda ticari alanlar satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden birisi olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısında sona gelindi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Aksaray Eski Terminal'deki dönüşüme Piri Mehmet Paşa adı verildi!

Aksaray Belediyesi’nin projelendirdiği Eski Terminal Kentsel Dönüşüm projesine Osmanlı tarihine iz bırakmış devlet adamlarından Piri Mehmet Paşa adı verildi.

Rumi Mehmet Paşa ve Ayazma Camii çevresi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Cami ve Çevresi ile Ayazma Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Van Eski Kara Yusuf Paşa Cami TOKİ'ye devredildi!

Van’ın Erciş ilçesinde 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen yıkıcı depremde ağır hasar gören Eski Kara Yusuf Paşa Cami’nin mülkiyeti kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ’ye devredildi.

Paşa Karadeniz: Türkiye enerjide kendi kaynaklarına yönelmeli!

Paşa Karadeniz: “Yenilenebilir enerji yatırımlarının önü açılarak Türkiye’nin dışa bağımlılığı azaltılabilir” dedi. Türkiye’nin doğalgaz ithalatının yüzde 60’ını karşılayan Rusya, petrol ve kömür ithalatımızda da önemli bir yere sahip.

İzmit'in Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüme uğruyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelinde görsel kirlilik oluşturan yapıların yıkımına devam ediyor. Son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Samsun Gazi Osman Paşa'da kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, riskli alan ilan edilen Canik ilçesi Gazi Osman Paşa(GOP) Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı..

Samsun Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2012 yılında yaşanan büyük sel felaketinden etkilenen ve riskli alan ilan edilen Canik İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki alanda yıkım çalışmalarına başladı.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

paşa karadeniz kentsel dönüşüm Haberi

paşa karadeniz kentsel dönüşüm


Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, İstanbul’da yapılacak kentsel dönüşümle ilgili sıkıntıları ortadan kaldırabilecek bir öneri sundu. İstanbul’un kuzeyine açılmak yerine kentsel dönüşümle kent merkezlerinde arazi geliştirecek modellere ağırlık verilmesi gerektiğini söyleyen Karadeniz, devletin bunu Emlak Konut modelini uygulayarak, müteahhide hazır bir arsa ve arkasında devlet garantisi sunarak yapabileceğini anlattı. “Birçok insanın yaşadığı ev neredeyse başına yıkılacak. İnsanlara düzgün yaşam sağlayacak projelerin sunulup bunların uygulanması lazım. Diğer türlü müteahhitler sitelerle görüşüyor ancak bitmeyen beklentiler nedeniyle bu sitelerin dönüştürülmesi mümkün olmuyor” diyen Karadeniz, şehir merkezinde arazi bulamadıkları için artık İstanbul’un havasını besleyen İstanbul’un kuzeyine yapılaşmanın kaydığını ifade etti. Karadeniz, “Halbuki kent merkezlerinde devletin belirleyeceği sistemle kentsel dönüşüm yapılırsa milyonlarca metrekare arazi elde edilebilir. Bu başarıldığı takdirde hem kent sağlıksız...