30 / 04 / 2024

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Makbule İlayda Ağuş tarafından kuruldu.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Satıcı tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cad Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin ve Davut Tamaç ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumek Mimarlık İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Mehmet Çağlar tarafından kuruldu.

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No97 İç Mimarlık İnşaat Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Batuhan Akgül ve Mehmet Bahadır Akgül ortaklığında kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüphan Paşa Demir ve Yakuphan Paşa Demir ortaklığında kuruldu. 

Paşa Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...