30 / 06 / 2024

Paşaağzı sahili

Paşaağzı sahili

Paşaağzı sahiline 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yol üstünde aydınlatmalar oturma grupları yer alacak. Sahilde ayrıca bir adet seyir terası ve güneşlenme platformu bulunacak.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Migros'ta indirim fırtınası! Paşabahçe borcam 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 999,90 TL’ye düştü

Migros’taki indirim kampanyası tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda, Paşabahçe borcam 129,90 TL’ye, Türk kahvesi makinesi 999,90 TL’ye düştü. İşte 19 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Migros'ta dev indirim! Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü!

Migros’ta çarşamba günü sona erecek olan indirim kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 18 Parça Yemek Seti 799,90 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 44,95 TL’ye düştü. İşte 25 Eylül 2023 Migros fiyat listesi...

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

En uygun zücaciye ürünleri BİM’de! 15 Temmuz’da geliyor…

BİM marketler 15 Temmuz Cuma günü satışa sunacakları ürünlerin yer aldığı kataloğu yayınladılar. Cuma günü raflarda bulabileceğiniz aktüel ürünler çoğunlukla züccaciye ve mutfak ürünlerini içeriyor. Paşabahçe markasının cam ürün ve çeşitleri Bim marketlerde yer alacak. 

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Şemsi Paşa Camii tartışması: Mahir Polat'tan tepki!

Üsküdar'daki Şemsi Paşa Camii'nin deniz kısmına eski İBB yönetimince yapılan ve caminin hasar görmesine neden olan kıyı şeridi projesine tepki gösteren Mahir Polat, "Uygulama tüm Üsküdar tarihi kıyı bandını zalimlik düzeyinde geri dönüşsüz bir şekilde yok etti" dedi.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Paşaağzı sahili Haberi

Paşaağzı sahili


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra sahillerinde yaptığı çalışmalarla bölgede turizme büyük katkı sağlarken kıyılardaki çalışmalarını da sürdürüyor. İlçenin sahil şeridinden turizm amacıyla en iyi şekilde faydalanmak için çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Kerpe Paşaağzı sahilini de düzenlemek için ilk adımı attı. Paşaağzı sahilinde çeşitli uygulamalar yapılarak kıyı modern bir hale getirilecek.


250 METRE YÜRÜYÜŞ YOLU

Paşaağzı sahiline 250 metre uzunluğunda 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu yapılacak. Yol üstünde aydınlatmalar oturma grupları yer alacak. Sahilde ayrıca bir adet seyir terası ve güneşlenme platformu bulunacak. Sahilin üst kısmında 220 metre iniş merpenli istinat duvarı oluşturulacak. Sahildeki kayıklar için de modern bir çekek yeri hazırlanacak.


İHALE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi sahil düzenlemesi işini üstlenecek firmayı belirlemek için ihale gerçekleştirdi. İhale oturumunda 4 firma teklif verdi. En düşük teklifi 329...