04 / 05 / 2024

Paşakent

Paşakent

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayinin dönüşümünde ilk etap; 6 işyeri, 88 ofis ve 483 dükkanı kapsıyor. İhale için geri sayım başladı. Birinci etap 2 yılda bitecek.

Bandırma'ya kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bandırma Belediyesi, Paşakent Mahallesi'nde hayata geçirilen Bandırma Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu'nun temelini attı.

Bandırma'da kent yatırımları devam ediyor!

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar ve Belediye Başkanı Dursun Mirza Paşakent Mahallesinde Bandırma Basketbol Kulübü ile birlikte Bandırma Belediyesi yerine yapılacak olan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzunun temel atma törenine katıldı.

Yalova Paşakent'teki huzurevi inşaatı başladı!

Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde yapılacak huzurevinin temeli sağanak yağmur altında atıldı. Bir yılda tamamlanacak huzurevi 5 milyon 677 bin TL’ye mal olacak.

Yalova Paşakent'te huzurevinin temeli atıldı!

Yalova’nın Paşakent Mahallesi’nde yapılacak huzurevinin temeli sağanak yağmur altında atıldı. Bir yılda tamamlanacak huzurevi 5 milyon 677 bin TL’ye mal olacak.

2000 yılında Paşakent Sitesi satışa sunulmuş!

Fiyapı'nın Samandıra'da inşa ettiği Paşakent Sitesi 2000 yılında satışa sunulmuş. Sitedeki 130 metrekarelik bir daire 18 milyar 249 milyon liradan (430 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Şanlıurfa Paşakent'te 1. etabın detayları netleşti!

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayinin dönüşümünde ilk etap; 6 işyeri, 88 ofis ve 483 dükkanı kapsıyor. İhale için geri sayım başladı. Birinci etap 2 yılda bitecek.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm yıkımları sürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyet caddesi ve Bamyasuyu'nda "Kentsel Dönüşüm" projeleri çerçevesinde başlattığı yıkım çalışmaları sürüyor. Eski sanayi bölgesinde de TOKİ ile 'Paşakent Projesi' hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm yıkımları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde eski sanayi bölgesinde TOKİ ile birlikte 'Paşakent Projesi'ni hayata geçirecek. Birinci etap proje için ne zaman temel atma töreni düzenleneceği henüz belli değil.

Paşakent Konutları'nın havadan görüntüleri!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe bölgesinde yer alan Paşakent Konutları projesi 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Havsa Sokullu Mehmet Paşa Cami ibadete yeniden açılıyor!

Bulgar işgali sırasında yıkılan son cemaat yeri yeniden inşa edilen Havsa Sokullu Mehmet Paşa Camisi peyzaj çalışmalarının ardından Ramazan ayında tekrar ibadete açılacak...

Bayrampaşa Paşadora!

Bayrampaşa Paşadora kapsamında konutların fiyatları 226 bin liradan başlıyor. Detaylı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor

Hendek Rasim Paşa Merkez Camii'nin inşaatı devam ediyor!

Sakarya Hendek Rasim Paşa Merkez Camii 'nin inşaatı devam ediyor, cami Türkiye'nin en büyük kubbeli camileri arasında yer alıyor

Paşabahçe 40. mağazasını Vialand'da açtı!

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan Paşabahçe Mağazaları, 40. Mağazasını İstanbul Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı...

Paşakent Haberi

Paşakent

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 30 Mart'ta ihaleye çıkarılacak "Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi"nin detayları netleşti. 


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, bu konuda yaptığı açıklamada, Paşakent olarak da bilinen eski sanayi bölgesinde planlanan projeyle ilgili bilgi verdi. 


Turan, TOKİ ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde uygulanacak Projenin 1. Etabında 6 işyeri, 88 ofis, 463 dükkân ile çevre düzenlemesi inşaatı işinin yer aldığını, ihalenin 30 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti. 


Toplam bin 19 hak sahibi bulunan proje kapsamında toplamda 882 konut, bin 241 dükkân ve 712 ofis yapımı planlanmaktadır" dedi. 


Muhtemelen Mayıs ayında temeli atılacak Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde 1. Etabin 2017 yılı bahar aylarına kadar bitirilmesi hedefleniyor. 



Şanlıurfa...