09 / 05 / 2024

paşanahçe mağazaları hedefi

paşanahçe mağazaları hedefi

Paşabahçe Genel Müdürü Esra Tokel, "Maltepe Park ile bu yıl 6'ncı mağazamızı açtık. Yıl sonuna kadar 1 mağaza daha açarak toplam mağaza sayımızı 42'ye çıkaracağız" dedi..

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Migros'ta Paşabahçe ve Borcam ürünlerinde yüzde 40 indirim! Migros 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Paşabahçe ve Borcam markalı ürünlerde yüzde 40 indirim Migros mağazaları ve Migros Sanal Market uygulamasında sizleri bekliyor.

Paşabahçe mağazalarında ayın fırsatları bitmiyor! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası grubunun zincir mağazası Paşabahçe’de Eylül ayı fırsatları göz kamaştırıyor. Evinize bambaşka bir hava katmak için mutlaka uğramanız gereken Türkiye içinde ve yurt dışında 48 mağazanın yanı sıra online alışverişlerde keyifli anlar sizi bekliyor.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Fenerium mağazaları yarından itibaren kapanacak!

Fenerbahçe Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Fenerium mağazalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapanacağı duyuruldu.

Zara İspanya'daki mağazalarını kapatacak!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs’e karşı önlem olarak Apple’ın ardından Zara'da İspanya'da mağazaları kapatacağını açıkladı...

Paşabahçe Riyad'da mağaza açtı! 

Paşabahçe yurtdışı mağazacılık girişimlerini devam ettiriyor. Paşabahçe Riyad'da yeni bir mağaza açtı. 

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018!

Manzara Adalar Anneler Günü kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Projeden 1-13 Mayıs tarihleri arasında ev alanlara Paşabahçe Mağazaları'nda 2 bin TL değerinde hediye çeki veriliyor. 

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Paşabahçe'den Mısır’a fabrika yatırımı!

Şişecam şirketin bağlı ortaklığı Paşabahçe Cam Sanayi, Mısır'da yatırıma hazırlanıyor. Şirket, 100 milyon dolarlık yatırım hayata geçirecek.

Paşabahçe Konya Kentplaza AVM'de mağaza açtı!

Paşabahçe Mağazaları, son mağazasını Konya Kentplaza AVM’de açtı. Konyalılar’ı Paşabahçe Mağazaları’nın şık ürünlerinden oluşan geniş bir ürün portföyü bekliyor.

paşanahçe mağazaları hedefi Haberi

paşanahçe mağazaları hedefi

Paşabahçe Mağazaları, 2013 sonunda 42 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. İstanbul'daki Maltepe Park AVM'de 41'inci mağazasını hizmete sokan markanın Genel Müdürü Esra Tokel, "Maltepe Park ile bu yıl 6'ncı mağazamızı açtık. Yıl sonuna kadar 1 mağaza daha açarak toplam mağaza sayımızı 42'ye çıkaracağız" dedi. 556 metrekarelik alana sahip olan Maltepe Park Paşabahçe mağazası, 'Yaşam' ve 'Butik' konseptleri altında 4 bin çeşit ürüne sahip. Mağazada, Zevk-i Selim Koleksiyonu'nun yanı sıra sınırlı sayıda üretilen diğer TarihKültür-Cam Koleksiyonları da...