05 / 05 / 2024

Paşaoğlu Group iletişim

Paşaoğlu Group iletişim

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Cağaoğlu Münif Paşa Konağı yıkılma tehlikesi altında!

İstanbul Cağaoğlu'ndaki Münif Paşa Konağı çökme tehlikesi altında.''Pembe Köşk'' olarak bilinen İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin de kullandığı yapıda İstanbul 4 Numaralı Koruma Kurulu heyeti incelemelerde bulundu.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Nurol GYO'nun acı günü! Yasemin Paşaoğlu vefat etti!

Nurol Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi, Nurol İşletme ve Gayrimenkul Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Paşaoğlu'nun eşi Yasemin Paşaoğlu vefat etti.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Paşaoğlu Group iletişim Haberi

Paşaoğlu Group iletişim

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat : İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...