06 / 07 / 2024

paşapark deluxe otel

paşapark deluxe otel

Konya'da hayata geçirilen Paşapark Deluxe Otel ve Paşapark Rezidans, Konya'nın ilk rezidans oteli olma özelliği taşıyor...

Bandırma'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Bandırma 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Bandırma ilçesi, Paşabayır Mahallesi, 31 ada 3 parselde yer alan 7 katlı otel binasını  8 milyon 693 bin 537 TL'ye icradan satıyor...

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Coldwell Bodrum çalışanları Bodrum'da buluştu!

oldwell Banker, gayrimenkul profesyonellerini ve sektöre yeni giren çalışanlarını Bodrum Güvercinlik Mahallesi'ndeki Titanic Deluxe Otel'de bir araya getirdi.

Torunlar, Paşabahçe'de otel yapacak!

Üsküdar sahilinde İstanbul Büyükşehir belediyesi tarafından alınan “dolgu” kararının ardından bir “dolgu” projesi de Beykoz’da ortaya çıktı. Torunlar Gayrimenkul’ün 49 yıllığına kullanım izni aldığı Beykoz Paşabahçe’deki Tekel Fabrikası’nın arazisine kazı, dolgu düzenlemesi yapılacak.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Kadıköy Zühtüpaşa otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na komşu olan 2 bin metrekarelik alan otel alanı olarak planlandı. İmar planı bugün askıya çıkarıldı...

Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası yıkılıyor!

İstanbul'da Paşabahçe semtine adını veren Paşabahçe Şişe Cam Fabrikası'nın tarihi binasının yıkımına başlandı. Cumhuriyet döneminin endüstriyel mirasının yerinde otel yükselecek…

Alanya Lumos Deluxe Resort Otel açıldı!

Yüksek kalite standardıyla dikkat çeken Lumos Otel, yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açtı. Otelde toplam 944 yataklı 333 oda bulunuyor.

Titanic Deluxe Bodrum Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını açıyor.

Bolu Hilton Otel inşaatında iskele çöktü!

Paşaköyü Mahallesi’nde yapımına devam edilen Hilton Otel inşaatında iskele çöktü. Olayda bir işçi yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nevşehir Kattre Thermal Deluxe Otel icradan satılıyor!

T.C. Kozaklı İcra Dairesi, Kattre Thermal Deluxe Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 48 milyon 241 bin 863 TL olarak belirlendi. İhalesi 17 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Samira Deluxe Otel'in sahibi Mustafa Yılmaz vefat etti!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde oturan tanınmış turizmci 62 yaşındaki Mustafa Yılmaz, yeni yaptırdığı iş merkezine ait inşaatın ikinci katından düşerek yaşamını yitirdi.

AGT, bayileri ile Belek'te bir araya geldi!

AGT, geleneksel bayi buluşmasını Antalya – Belek Sueno Deluxe Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl “Geleceği Birlikte Tasarlıyoruz” teması üzerine gerçekleştirilen buluşmada, 2015 yılı değerlendirildi, 2016 yılına ilişkin planlar ve hedefler paylaşıldı.

paşapark deluxe otel Haberi

paşapark deluxe otel
Tasarımı A proje tarafından yapılan Paşapark Deluxe Otel ve Paşapark Rezidans, Konya'da inşa ediliyor. Kerkük Caddesi üzerinde hizmete girecek olan proje, Konya'nın ilk rezidans oteli olacak.  Paşapark Deluxe Otel'in projelendirme aşaması...