15 / 05 / 2024

Pasaport yenileme

Pasaport yenileme

Pasaportunu yenilemek üzere emniyet müdürlüklerine giden vatandaşlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Çünkü geçtiğimiz hafta yayınlanan bir genelge ile artık parmak izi verenlerden bunu ibraz etmeleri isteniyor.

2023 pasaport ücretleri ne kadar? Pasaport yenileme ücreti 2023?

Pasaport çıkaracak kişiler, 2023 pasaport fiyatlarını araştırıyor. Bu yüzden 2023 pasaport ücretlerine dair pek çok soru sorulmaktadır. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı, imar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor...

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başladı!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi ile Ankara'da restorasyon devam ediyor!

Başkent’in önemli turizm potansiyellerinden biri olarak değerlendirilen ve Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi’nin içerisinde yer alan Ankara Kalesi, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelerle bambaşka bir görünüme kavuşuyor.

Sincan'da kentsel yenileme için görüşmeler başladı!

Başkent Ankara Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüşmeler başladı. Grup grup görüşmelere çağrılacak olan hak sahipleri, hangi grupta yer aldıklarını da internet sitesinden öğrenebilecek.

DASK yenileme zorunlu mu?

Zorunlu deprem sigortası olan DASK, yıllık olarak düzenleniyor. DASK poliçe süresinin son bulması halinde, DASK'ın yenilenmesi gerekiyor. Peki, DASK yenileme zorunlu mu? İşte DASK yenileme işlemleri..

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

Sincan 'ın Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Vatandaşla masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın da muvafakatlarını alacak

Sincan'da kentsel yenileme hızlanıyor!

SİNCAN'IN Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi.Vatandaş ile masaya oturacak olan Sincan Belediyesi, vatandaşın muvafakatlarını da alacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Sincan yeni yüzüne kavuşacak.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri başlıyor!

Sincan yenileniyor, görüşmeler başlıyor. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde Kentsel Yenileme Projesi tamamlandı, sıra vatandaş görüşmelerine geldi. Tamamlandıktan sonra ise Sincan yepyeni yüzüne kavuşacak.

Arçelik, yenileme hareketi başlattı!

Arçelik, yenileme hareketi başlattı. Arçelik, yenileme hareketi ile hem tüketicilerin ürünlerini yenileniyor hem de eski ürünleri geri dönüşüm tesislerinde yeniden doğaya kazandırılıyor.Kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

Pasaport yenileme Haberi

Pasaport yenileme


Pasaportunu yenilemek üzere emniyet müdürlüklerine giden vatandaşlar kötü bir sürprizle karşılaştı. Çünkü geçtiğimiz hafta yayınlanan bir genelge ile artık parmak izi verenlerden bunu ibraz etmeleri isteniyor. Bu da pasaport şubelerinde uzun kuyrukların oluşmasına neden oluyor.


Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz perşembe ve cuma günü Pasaport Şube Müdürlükleri'ne bir yazı gönderdi. Buna göre pasaportunu yenilemek isteyenlerden parmak izi teyidi yapılması istendi. Şubelere giden vatandaşlar ise bu uygulamayı şaşkınlıkla karşıladı. Yeni uygulamaya göre pasaport almak için daha önceki parmak izi kaydının ibraz edilmesi gerekiyor. Yanında bu kayıt olmayanlar veya kaybedenler ise tekrar sıraya girip isim yazdırıyor ve sistemden parmak izi kayıt numaralarının çıkmasını bekliyor.


Ancak bu yeni uygulama şubelerde uzun kuyrukların yaşanmasına neden oluyor. Örneğin bugün Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gidenler parmak izi...