02 / 05 / 2024

Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri

Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şu şekilde: 0212 442 00 11. Proje Mutlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Zermeram Kozağaç iletişim!

Zermeram Kozağaç iletişim için satış ofisiyle 444 73 42 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabilen proje Seha Yapı imzası taşıyor.

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim!

Seba Office Boulevard Ayazağa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. 204 bağımsız birimden oluşan Seba Office Boulevard Ayazağa projesinde teslimler Mayıs 2017 yılında yapılıyor...

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim!

Sur Yapı Axis İstanbul Bayrampaşa iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis fiyatları 948 bin 300 TL'den başlangıç gösteren projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor.

Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim!

Ödemeleri kapsamında 30 aya kadar taksitlendirme sağlanan projede daire alanları 48 metrekareden başlıyor. Inistanbul Gala Davutpaşa iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inİstanbul Davutpaşa iletişim!

Nef Inİstanbul Davutpaşa iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor.

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri!

Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Sur Yapı Axis İstanbul projesi Çağlayan Adalet Sarayı'na 8 dakikalık mesafede yükseliyor.

Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri Haberi

Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri

Konutların alanlarının 70,93 metrekare ile 272,42 metrekare arasında değiştiği Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. 


Banka kredisi ile konut sahibi olunan Bayrampaşa Pashadora Residence projesi, İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde inşa ediliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası şöyle: 0212 442 00 11. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 



Mutlu İnşaat Pashadora Bayrampaşa projesinde; spor kompleksi, dinlenme alanları, süs havuzları, yürüyüş alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Mutlu İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Pashadora Residence projesi, V şeklinde tek blok halinde konumlanıyor. Proje 50 bin metrekare alana sahip. 


Pashadora Bayrampaşa iletişim bilgileri

Telefon: 0212 442 00 11

Web...