18 / 05 / 2024

Pasifik Gayrimenkulun yeni genel müdürü

Pasifik Gayrimenkulun yeni genel müdürü

Ankara'nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ı hayata geçiren Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş'nin Genel Müdürü Atilla Işıldar oldu...

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor. 

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO yeni projeleriyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Pasifik GYO son olarak Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk'te yer alan arsa satış ihalesinde toplamda 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Pasifik İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Pasifik İnşaat, Next Level markasını İstanbul'a taşıyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yeni projeyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Pasifik İnşaat Next Level Yıldız projesi yolda! Yeni proje!

Next Level Yıldız projesi Ankara Dikmen Vadisi'nde Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 400 bin metrekare inşaat alanına sahip projede satışlar henüz başlamadı. 

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

49 dolara Pasifik Adaları'ndaki 16 odalı otelin yeni sahibi oldu!

Avustralya'da bir kişi 49 dolar (150 TL) ödeyerek katıldığı çekilişte tropik adada bir otel kazandı. Talihli adam, Pasifik Adaları'nda bulunan 16 odalı otelin yeni sahibi oldu.

Papua Yeni Gine'de 7,7 büyüklüğünde deprem!

Papua Yeni Gine açıklarında Richter ölçeğine göre 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pasifik Tsunami Uyarı Merkezi, depremin ardından tsunami uyarısı yaptı..

Tonga'da yeni bir ada doğdu!

Güney Pasifik'teki sualtı yanardağı Hunga Tonga'nın patlaması sonucu yeni bir ada meydana geldi. Adanın Tonga'nın 45 kilometre kuzey batısında olduğu kaydedildi. Adanın uzunluğuysa 500 metre...

Yanardağ patlaması nedeniyle Tonga'da yeni ada oluştu!

Pasifik Okyanusu'nun güneyinde bulunan ve 176 adadan oluşan Tonga Krallığı'nın adalarına bir yenisi daha ekleniyor. Başkent Nuku'alofa'nın 65 kilometre güney batısındaki bir volkanik faaliyet, çevresinde yeni bir adanın oluşmasına neden oldu.

Pasifik Gayrimenkulun yeni genel müdürü Haberi

Pasifik Gayrimenkulun yeni genel müdürü

Ankara'nın ofis, rezidans ve AVM özellikli ilk karma kullanımlı projesi Next Level'ı hayata geçiren Pasifik Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş'nin Genel Müdürü Atilla Işıldar oldu. ODTÜ Ekonomi mezunu olan Atilla Işıldar, iş hayatına bankacılık sektöründe başladı. Kentbank'ta müfettiş olarak iş yaşamına giriş yapan Işıldar, aynı bankada kurumsal pazarlama bölüm yönetmeni ve şube müdürü olarak çalıştı. 


Alışveriş merkezi sektörüne 2002 yılında adım atan Atilla Işıldar, Carousel, Town Center, CEPA ve Arcadium alışveriş merkezlerinin yatırımcı şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Daha sonra Akpınar Group'ta Gayrimenkul Koordinatörü olarak görev alan Atilla Işıldar, 1 Ağustos itibariyle Pasifik Gayrimenkul Yatırım Inşaat'ın genel müdürlüğü görevini üstlendi. 


Gayrimenkul geliştirme, proje finansmanı, pazarlama, kiralama, AVM yönetimi uzmanlık konuları arasında yer alan Atilla Işıldar, Ankaralı doğumlu, evli ve üç çocuk babası. 


Milliyet...