29 / 04 / 2024

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO'dan İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO yeni projeleriyle kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Pasifik GYO son olarak Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk'te yer alan arsa satış ihalesinde toplamda 1 milyar 774 milyon TL teklif verdi.



Halka açılan Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) verdiği tekliflerle konuşulmaya devam ediyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Pasifik GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk'te yer alan ihaleside yüksek telif vererek dikkatleri üzerine topladı. Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk'te yer alan iki farkllı taksitli arsa satış ihalesine toplamda 1 milyar 774 milyon Türk Lirası teklifi sunan Pasifik GYO İstanbul projelerinde iddiasını konuşturdu.

Pasifik GYO, 2020 yılında Next Level Çayyolu Merkez  Ankara  projelerinde ve Merkez Ankara ile Emlak Konut projeleri kapsamında en fazla satış rakamına ulaşmıştı. Son aldığı İstanbul projesiyle iddialı bir giriş yaptı.

Pasifik GYO dan İstanbul a 3 yeni proje!

Halka açılan Pasifik GYO, Eyüp Sultan Belediyesi'nden aldığı bu arsalarda başlatmayı planladığı Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleriyle Istanbul'daki konumunu güçlendirmeyi planlıyor.

PASİFİK GYO PORTFÖYÜNÜ GENİŞLETİYOR

2021 senesinin Pasifik GYO için İstanbul'a giriş yılı olmasının son derece önemli olduğunu vurgulayan Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, bahsi geçen arsalara yapmayı planladıkları yatırımlarla şirket vizyonunu İstanbul'a taşıyacaklarını aktarıyor. Erdoğan,"Pasifik İnşaat olarak da daha önce Ankara'da Next Level Ankara, Next Level Loft, Next Level Çayyolu proje lerini gerçekleştirerek, Ankara'nın en özel projelerine imza attık. 2021 bizim için İstanbul'a giriş yılı olması açısından son derece önemli. Önce Levent'teki eski Jandarma Lojmanları'nın bulunduğu arsayı Emlak Konut'tan aldık. Geçtiğimiz günlerde de Eyüpsultan Belediyesi'nin açtığı iki ihaleyi kazanarak İstanbul'daki portföyümüzü büyütme şansı yakaladık" diye konuştu.

Pasifik GYO dan İstanbul a 3 yeni proje!

"SATIŞLARIMIZ OLDUKÇA İYİ"

2021 yılında satışlarının oldukça iyi olduğunu dile getiren Fatih Erdoğan, 2022 ve sonraki senelerde yatırım ve istihdam açısından faaliyet gösterdikleri bunun yanı sıra tüm sektörlerde ülkemizin en erken büyüyen gruplarından biri olmaya aday olduklarının altını çiziyor. Sürekli geliştiren, dinamik, büyüten bir şirket vizyonuyla yollarına devam ettiklerini söyleyen Erdoğan, İstanbul'a 3 yeni projeyle girmenin gururunu yaşadığını dile getiriyor. Gelecek yıllarda da yatırımların devam edeceklerini aktaran Erdoğan son olarak,  "Türkiye'de de yatırımcı açısından enflasyona karşı korunma sağlayan en önemli ve en sağlam finansal aracın gayrimenkul olduğunu ifade eden Erdoğan, "Bu nedenle de hali hazırda ülkemizde gayrimenkul sektörüne olan talep oldukça yüksektir. Gayrimenkul sektörünün yatırımcısini enflasyondan korumayı başardığını görmekteyiz. Bu nedenledir ki enflasyonun yükseleceği beklentisi oluştuğunda buna paralel gayrimenkule yatırım eğilimi de artacaktır" diye ifade ediyor.

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu!

Merkez Ankara'nın değeri belli oldu!


Geri Dön