28 / 04 / 2024

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...



Başkent Ankara'da Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Merkez  Ankara  projesinin satışlarına devam eden Pasifik İnşaat, İstanbul projesi için düğmeye bastı.

Pasifik İnşaat'ın merakla beklenen İstanbul projesi, Ortaköy'de hayata geçirilecek. Proje aşamalarının henüz tamamlanmadığı Pasifik İnşaat Ortaköy projesinde ofis ve konutlara yer veriliyor. 

Pasifik İnşaat Ortaköy projesinin yakın zamanda talep toplaması ve daha sonra ise satışa çıkması bekleniyor. 

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy de büyük operasyona hazırlanıyor!

Tanıtım filmiyle dikkat çekti

Ekranlarda dönen yeni tanıtım filmiyle de dikkat çeken Pasifik İnşaat, İstanbul projesinin adını tanıtım filminde de geçirdi. Merkez Ankara ve Next Level projelerine yer verilen tanıtım filminde İstanbul projesine de değinildi. Tanıtım filminde "Dünya başkentlerinin en güzeli İstanbul'a merhaba diyoruz. Ülkemizin en değerli markası İstanbul'un eşsiz mimarisine, kendi vizyonumuzu katmak için şehrin merakla beklenen lokasyonunda muhteşem bir projeyle yaşamı tasarlamaya geliyoruz" cümleleri dikkat çekti.

2 bin 500’den fazla istihdam oluşturdu

Fatih Erdoğan'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Pasifik Grup, gayrimenkul-inşaat, lojistik, uluslararası ticaret, imalat sanayi ve teknoloji bilişim faaliyet alanlarında 2 bin 500’den fazla istihdam oluşturdu. Toplamda 1.277.322 metrekare inşaat alanını tamamlayan firma 1.553.598 metrekare alanda da inşaata devam ediyor. 2008 yılında,  50 yıla yakın inşaat tecrübesiyle Ankara'da Pasifik İnşaat'ı kuran Pasifik Grup, Türkiye’nin tek parselde en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara projesiyle de adından söz ettiriyor. 

2 milyar 650 milyon TL'lik teklif

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle geçtiğimiz Mart ayında düzenlediği ihaleyi Pasifik İnşaat kazanmıştı. Ankara'da hayata geçirdiği projelerle ön plana çıkan Pasifik İnşaat, 2 milyar 650 milyon TL'lik teklif vermişti.

Pasifik İnşaat Ortaköy Projesi'nin arsa alanı 19 bin 872 metrekare, inşaat alanı ise 80 bin metrekare olarak belirlendi. Eski Levent Jandarma Lojmanları arsası üzerinde yükselecek olan projede kat yüksekliği maksimum 15 olacak.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy de büyük operasyona hazırlanıyor!

Yer teslimi Mayıs'ta yapıldı

2. oturumu 11 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için imzalar geçtiğimiz Nisan ayında atılmıştı. Emlak Konut GYO "İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi"nin yer teslimi, yüklenici "Pasifik Grup Gayr. Yat. A.Ş. & Pasifik Gayr. Yat. İnş. A.Ş. İş Ortaklığı (Pasifik – Levent Adi Ortaklığı)''na 11 Mayıs tarihinde yapıldı.

Merkez Ankara projesinin satışlarına devam eden Pasifik İnşaat, Next Level Ankara, Next Level Loft Ofis, Next Level Çayyolu, İzmitkent 2, İzmitkent 3, Umutkent projelerini tamamlamıştı.

İstanbul Beşiktaş Ortaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine katılan firmalar şu şekilde:

1- ELTES İNŞ. TES. SAN. TİC. A.Ş.
2- KİLER GYO A.Ş. & BİSKON YAPI A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
3- İNTAYA İNTES İNŞ. TAAH. YAT. TİC. A.Ş.
4- PASİFİK GAYR. YAT. İNŞ. A.Ş.
5- YSE YAPI SAN. VE TİC. A.Ş.
6- EMAAR LİBADİYE GAYR. GEL. A.Ş. &
EMAAR PROPERTIES GAYR. GEL. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
7- HERA TEKNİK YAPI A.Ş.
8- FUZUL YAPI İNŞ. PAZ. A.Ş.
9- CİTADEL GAY. YAT. A.Ş. & LUKS GAY. YAT. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
10- NURYILDIZ TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. &
SUR YAPI END. SAN. VE TİC. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
11- ARTAŞ İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş. & AVRUPAKENT GAY. GEL. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
12- ESTON YAPI A.Ş. &
TEKTAŞ TASARIM İNŞ. A.Ş. &
KELEŞOĞLU İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. A.Ş. İŞ ORTAKLIĞI
 

 

 

Web: https://pasifik.com/

Telefon: 0 312 285 47 72

Next Level İstanbul geliyor! Yeni proje!

Pasifik İnşaat'tan İstanbul'a yeni proje!

Fatih Erdoğan kimdir?

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön