05 / 05 / 2024

pat sahası

pat sahası

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, 18 adet havalimanına yeni terminal binası yapımı ve yenileme çalışmaları için 923 milyon lira harcanacağını bildirdi...

Kocaeli Kumcağız'a futbol sahası yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Kumcağız'a yapılacak futbol sahasının ihalesi önceki gün Büyükşehir İhale Salonu'nda gerçekleştirdi.

Kandıra Kumcağız'da futbol sahası ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Kocaeli Kumcağız’da futbol sahasının ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Kumcağız Futbol Sahası'nın ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak. Sahanın yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenlendi.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasına spor tesisi kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Kumcağız sahil bölgesine futbol sahası için kollar sıvandı.

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Kumcağız’a futbol sahası yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapmak için ihaleye çıkacak. İhale 9 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde Büyükşehir Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir'in en büyük halı sahası törenle açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin en büyük halı sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Erzincan'da icradan 94.5 milyon TL'ye satılık 5 maden sahası!

Erzincan İli Çayırlı İlçesi'nde bulunan maden sahası Çayırlı İcra Dairesi tarafından 94 milyon 578 bin 413 TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Samsun Kavak'a güreş sahası müjdesi!

Kavaklılarla akşam yemeğinde bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Güven Göleti Meydanı’ndaki güreş sahasının yapımı için Kavaklılara müjde verdi.

pat sahası Haberi

pat sahası


Birdal, hava yolunu kullanan yolcu sayısı her geçen gün artan ve rekorlara imza atılan Türkiye'de havalimanlarında yürütülen yenileme çalışmalara ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.


Ağrı, Kars, Mardin ve Balıkesir-Koca Seyit havalimanlarının yeni terminal binaları için 163 milyon lira yatırım yapacaklarını belirten Birdal, söz konusu terminal binalarının bu yıl hizmete alınmasının planlandığını söyledi.


Birdal, Tekirdağ-Çorlu Havalimanının Pist Apron Taksirut (PAT) sahalarının genişletilmesi ve onarımı için 25 milyon lira yatırım yapılacağını ifade etti. Diyarbakır Havalimanı apron ve taksi yolu yapımına 28 milyon lira, Esenboğa Havalimanı hızlı taksi yolları ve apron yapımına 57,5 milyon lira, Milas-Bodrum Havalimanı taksi yolunun piste dönüştürülmesi ile hızlı taksi yolu yapımına 26,6 milyon lira, Gaziantep Havalimanı apron genişletilmesi işine 4 milyon kaynak ayrıldığını bildiren Birdal, söz konusu havalimanlarındaki işlerin...