13 / 05 / 2024

Patara Konut adresi

Patara Konut adresi

Patara Konut Yatırım ve Yönetimi Anonim Şirketi, 1 milyon 275 bin TL sermaye ile 14 Eylül 'de İstanbul İl 'i, Beşiktaş, Kuruçeşme Caddesi 'nde kuruldu.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Antalya Patara'daki 74 izinsiz yapı yıkılacak!

Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde bulunan 74 izinsiz yapının yıkılmasına karar verildi. 74 yapının 63'ü hazine arazisinde, 11'u özel mülkiyette bulunuyor. Yıkım kararı verilen 74 yapının büyük çoğunluğu konut, sera ve otel-pansiyonlardan oluşuyor...

Emlak Konut GYO'dan yepyeni bir ihale sistemi!

Emlak Konut GYO yepyeni bir ihale sistemine imza atıyor. Avantajlı fırsatlarla konut ve iş yeri satın almanın yeni adresi" sloganı ile tanıtılan Emlak Konut GYO e-ihale sistemiyle ev, iş yeri ya da arsa sahibi olabilirsiniz...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Gayrimenkulün yeni adresi İzmir!

İzmir son zamanlarda konut projeleriyle göz dolduruyor. Markalı konut projelerinin aranan adresi haline gelen İzmir'de birçok konut ve ofis projesi bulunuyor. İşte 7 markalı konut ve ofis projesi...

İstanbul'un en çok konut satılan adresi değişmiyor!

Türkiye genelinde 2018 yılının ilk 8 ayında 875 bin 64 adet konut satılırken, bu konutların en çoğu İstanbul'da satıldı. Peki İstanbul'un en çok konut satılan ilçesi hangisi?

Konut üreticilerinin gözde bölgesi Pendik!

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

Ucuz konutun adresi Esenyurt'taki 10 konut projesi!

İstanbul'da konut üreticileri Esenyurt'ta yatırım atağına geçti. Konut satışlarının hızla arttığı Esenyurt bölgesinde lüks konut projeleri hızla yükseliyor. 

İstanbul'da ucuz konutun adresi bu ilçe oldu!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut fiyatları 500 bin lirayı aşınca hesaplı konut arayanların adresi Esenyurt oldu.

Seba Suites : Şehri yaşamanın yeni adresi!

Toplam 144 konut ve 23 ticari birimden meydana gelen Seba Suites projesi "Şehri yaşamanın yeni adresi!" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Konut projelerinin yeni adresi Mudanya!

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle, Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri olan Mudanya konut projelerinin yeni adresi haline geldi.

İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe!

İstanbul'da Esenyurt'un ardından Arnavutköy'de ucuz konutun yeni adresi oldu. Bölgede dairelerin ortalama fiyatı 217 bin TL'den başlıyor. İşte İstanbul'da konut fiyatlarının en ucuz olduğu 5 ilçe...

Patara Konut adresi Haberi

Patara Konut adresi

Patara Konut Yatırım ve Yönetimi Anonim Şirketi, 1 milyon 275 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de İstanbul İl'i, Beşiktaş, Kuruçeşme Caddesi'nde kuruldu. 


Patara Konut Yatırım ve Yönetimi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amacı ve çalışma konusu şunlardır: Her türlü gayrimenkulün, bu kapsamda sınırlı olmaksızın, her türlü arsa, arazi, bina, işyeri, plaza, market, fabrika, depo, otel, tatil köyleri,devre mülk ve sair her türlü turistik tesisler, spor kompleksleri, konut, villa, apartman, site ve sair her türlü emlakin alt yapı, üst yapı tesisat,dekorasyon ve çevre düzenlerinin, sabit kıymetlerin ve bunlarla ilgili her türlü elektronik,  teknolojik ve iş makinelerinin, teçhizatının, malzemelerinin ve parçalarının ticareti, satın alınması, iktisap edilmesi, gerek yerli gereksede yabancı uyruklu gerçek ve/veya tüzel kişilere hem yurtiçin de hem yurtdışında gerekse...