03 / 05 / 2024

patara plajı beach club

patara plajı beach club

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti.

Hande Yener Dubai'ye plaj açıyor!

Hande Yener 2 milyon TL'ye açtığı 'Sebastian Beach'i bir dünya markası haline getirmeye çalışıyor. Dubai'de Hande Yener kulüp-plajı açma teklif alan Hande Yener ''Bu 1 milyon dolarlık bir teklif. ''dedi.

Eden Beach, 7800 Çeşme'de bugün açılıyor!

Eden Beach & Bar & Dinner, Tatil deneyimini Çeşme’nin en güzel koylarından Boyalık Koyu Plajı’nda kişiye özel hizmet anlayışı ve ayrıcalıklarla sunan 7800 Çeşme'de bugün açılıyor.

Hadise Bodrum'da 2 milyon Euro'ya plaj aldı!

Hande Yener’in ardından bu yaz Hadise de Bodrum’da plaj işletecek. Ünlü şarkıcının, 2 milyon Euro’ya satın aldığı ve ‘La Plaj’ adını verdiği mekandaki hizmetler Yener’in beach’ine fark atacak!

Antalya Bambus Plajı'ndaki yıkım durduruldu!

Antalya’da en gözde beach cluplardan Bambus Plajı’na denizden iş makinesi girdi. Ancak, Antalya 3’üncü İdare Mahkemesi Muratpaşa Belediyesi’nin plajda yapacağı yıkımın ’firma adına telafisi güç zararların doğabileceğinden’ yürütmesini durdurdu.

Baker Group Avrupa'nın en büyük plajını İstanbul'da açacak!

Baker Group yatırım atağına kalkıyor. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach'te survivor alanından, yeme içme alanlarına kadar farklı konseptte eğlence ve tatil seçenekleri sunulacak.

Avrupa'nın en büyük pilajı Kilyos Beach bu yıl açılacak!

Baker Group, 2015 yılını turizmde atağa kalkma yılı olarak belirledi. Avrupa'nın en büyük plajı olacak Kilyos Beach 40 milyon TL yatırımla hayata geçecek.

Iasos Beach Club Bodrum'da daireler 6 ay erken teslim edilecek!

Meta Bilişim İnşaat tarafından Bodrum’un Kıyıkışlacık Köyü’nün Iasos Koyu’nda, tamamı deniz manzaralı olarak inşa edilen Iasos Beach Club Bodrum Projesi, planlanan teslim tarihinden 6 ay önce sahiplerine teslim edilecek.

İder Mobilya'nın Patara serisi denizin huzurunu yaşatıyor!

Modern mobilya tasarımlarındaki renkli çizgileriyle özgün tarzını yansıtan İder Mobilya, denizin mavi renginden ilham aldığı Patara koltuk takımıyla yazın güzelliğini evinize getiriyor.

Kıbrıs Royal Sun Residence'ta 90 bin TL'ye daire!

Kuzey Kıbrıs’ın eşsiz güzellikteki Long Beach plajında hayata geçirilen Royal Sun Residence projesi, cazip fiyatlar ve esnek ödeme koşullarıyla yatırımcılarını rüya gibi bir geleceğe kavuşturuyor.

Patara, Mart'ta Berlin Turizm Fuarı'na katılacak!

PATARA Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği, Almanya 'nın Münih kentinde düzenlenen ' Münih Turizm Fuarı' nda bölgenin tanıtımını yaptı.

Kefken Plajı düzenleme ihalesi gerçekleştirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği sahil düzenlemelerine bir yenisini daha ekliyor. Kefken Plajı düzenleme işi ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi. Sonucu ihale komisyon toplantısında açıklanacak.

İztuzu Plajı, dünyanın en iyi 20. plajı seçildi!

Karetta karettalara ev sahipliği yapan ve yapılaşmaya açılma girişimi şimdilik önlenen Muğla'nın Dalyan ilçesindeki İztuzu Plajı'da TripAdvisor, dünyanın en iyi plajları listesinin 20’inci sırasında yer aldı.

Katar Şeyhi Marmaris Kontes Beach Otel'i satın aldı!

Katar Kraliyet Ailesi üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali A.Al Thani, Muğla'nın Marmaris İlçesi, Uzunyalı Sahili'ndeki Munamar Otel'in ardından, şimdi de 100 metre ilerisindeki Kontes Beach Otel'i satın aldı.

patara plajı beach club Haberi

patara plajı beach club

Büfe izniyle beach club Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, özel çevre koruma bölgesindeki Patara Plajı'na büfe ruhsatı verildiği ve bu ruhsatla bir tesis kurulduğunu iddia etti. İzinsiz yapıların durdurulması için Antalya Valiliği'ne başvuran Ozan, "Büfe için izin alan şirketin büfe ile birlikte denize 10 metre mesafede yüzme havuzu, oturma ve dinlenme alanları yaptığını tespit ettik. Bir ahşap çerçeve içinde yaparak, yaptıkları tesisi gizlemişler. Büfe izni ile Antalya'daki 'beach clup'larda olduğu gibi dev bir tesis kuruluyor" diye konuştu. 


Valiliğe bildirildi Caretta carettaların önemli üreme alanlarından biri olan Patara'ya girişlerin saat 20.00'den sonra yasak olduğunu belirten Ozan, "Burada tesis yapılması, plajın ve caretta caretta kaplumbağalarının geleceği açısından tehlikeli. Konuyu Antalya Valiliği'ne bildirdik. İzinsiz yapılaşmanın önüne geçilmesini istiyoruz" dedi. 


Milliyet...