03 / 05 / 2024

patates zam fiyatları

patates zam fiyatları

Ucuza patates yemek hayal oluyor. Artan girdi maliyetleri, akaryakıt fiyatlarının her geçen gün artması sebze meyve fiyatlarının artmasına sebep oluyor. Peki güncel patates fiyatları ne kadar? İşte 11 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar adeta dudak uçuklattı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son günlerde peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Dün gelen zamdan sonra bugün demirin tonuna bir zam daha geldi. Zamlar sonrası demir fiyatları adeta dudak uçuklattı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Demir fiyatlarına rekor zam! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına gelen zam inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Son zamanların en yüksek rakamına ulaşan demir fiyatları, sektörü salladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam! Fiyatlar Ağustos'un ilk gününde değişecek! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG'ye zam haberleri peş peşe geliyor. 1 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde motorinin litresine yeni zam gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Renault Megane Sedan şok edici zam! Fiyatlar 150 bin TL birden arttı!

Renault Megane Sedan fiyatlarında büyük artış yapıldı. Yaşanan fiyat artışları otomobil sektöründe alarm zillerinin çalmasına neden oluyor. Renault Megane Sedan modellerinin fiyatlarında yapılan güncelleme, tüketicileri şaşırtıyor. Detayları öğrenmek için okumaya devam edin...

Benzine 2.70 TL, motorine 1.37 TL zam! Fiyatlar sil baştan değişti! Sürücüler şimdi yeni rakamlara bakın! 

Dolar kurundaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarını sil baştan değiştirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte güncel BP, Opet, Petrol Ofisi, Shell, Total 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Suzuki Swift Hibrit'e 48.000 TL zam! Fiyatlar yeni baştan yazıldı!

Haziran 2023 itibarıyla, Suzuki Swift Hibrit modellerinin fiyatlarında önemli bir artış gerçekleştiği duyuruldu. Araçların tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatları 40.000 TL ile 48.000 TL arasında değişen miktarlarda yükseldi.

Soğan fiyatları 30 TL'ye fırladı! Bakan Nebati soğan fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı! 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, son dönemde hızla yükselen soğan fiyatlarıyla ilgili bir canlı yayında konuştu. Bakan Nebati, Tarım Bakanlığı ile birlikte soğan ve patates üretiminde fiyatları düşürmek için bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.  İşte haberin ayrıntıları...

Audi A7 Sportback'e şoke eden zam! Fiyatları bir gecede arttı! İşte 20 Mart 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi A7 Sportback'e zam geldi. Peki Audi A7 Sportback ne kadar oldu? İşte Audi A7 Sportback'in 20 Mart 2023 fiyat listesi...

patates zam fiyatları Haberi

patates zam fiyatları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre son bir senede gıda ürünleri içinde en çok patatesin fiyatı arttı. TÜİK’in marketlerinde bile bir yıllık artış oranı yüzde 342.1 olarak açıkladı.

Tohum Sanayicileri Birliği Başkan Yardımcısı Ökkeş Yıldırım, patates fiyatlarını değerlendirdi. Yıldırım, "Geçmiş fiyatlarla bugünkü fiyatlar arasında ciddi bir makas farkı var. Bundan sonra üretimde özellikle yeni çıkacak patateslerde tüketicimiz ucuza patates yiyemeyecek" dedi.

Radyo Sputnik’te Meliha Okur’la Anlat Bana programında, patates fiyatındaki artışı değerlendiren Tohum Sanayicileri Birliği Başkan Yardımcısı Ökkeş Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım,  patates fiyatlarındaki yükselişin nedenlerini açıkladı. 

Üreticilerin pandemi sebebiyle hazır gıda tüketimin azalması ve fast food restoranlarının kapalı olması nedeniyle üretimi azalttığını kaydeden Yıldırım, "Geçmiş fiyatlarla bugünkü fiyatlar arasında ciddi bir makas farkı var" dedi. Peki patates fiyatları neden...