30 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.



Dolar kurunun rekor seviyelere gelmesi hurda fiyatlarını etkiledi. Bakır hurda fiyatlarına 3 lira 50 kuruş zam geldi. Yükselen dolar kuru hurda piyasasını da etilerken hurda işi yapan vatandaşlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini merak ediyor.

Her gün güncellenen hurda fiyat listesi gelen zamlarla birlikte yükselişe geçti. Sektör temsilcileri  güncel hurda fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. 

Hurda, yeni ürünler yaratmak için tasarlanmış üretim süreçlerinin yan ürünüdür. Hurda fiyatları; hurdanın mevcut durumu ve içeriğinin özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterirken bakır ve demir fiyatları hurda fiyatlarını belirliyor. Öte yandan hurdanın miktarı ve kullanım özelliği de fiyatlar üzerinden etkili olmakta.

Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır hurda fiyatları kaç TL? Demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 2023 hurda fiyatları kaç TL? 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

 


 


Geri Dön