18 / 07 / 2024

Patisserie de Pera nişantaşında açıldı

Patisserie de Pera nişantaşında açıldı

Fransız pastanesi Patisserie de Pera, Nişantaşı’nda Brandroom’da...

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

Bu göçmen yasası niçin değiştirildi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından Pera Palas'ta Gece Yarısı kitabından alıntı yaparak ''Bu göçmen yasası niçin değiştirildi?'' paylaşımına yer verdi. 

Beyoğlu Pera Town 1'de yüzde 10'dan başlayan peşinatla!

İsaş İnşaat tarafından Haliç'in kalbi Beyoğlu'nda yükselen Pera Town 1'de satışlar başladı. Pera Town 1'de konut fiyatları ne kadar? Pera Town 1'de hangi tip konutlar yer alıyor? İşte detaylar...

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Pera GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Pera GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 döneminde 3 milyon 734 bin 489 TL hasılat elde etti. 

Pera GYO 2021'de 2.4 milyon TL kira geliri elde etti!

Pera GYO'nun 2021 yılındaki kiralama işlemlerinin toplamı 2 milyon 433 bin 970 TL + KDV, satış işlemleri ise 1 milyon 42 bin 373 TL + KDV  olarak gerçekleşti.

Pera Grup Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Grup Mühendislik Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bingöl tarafından kuruldu.

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Pera Akustik Yapı Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Limited  Şirketi Sancaktepe’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Yücel Fakir tarafından kuruldu.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Pera 360 İnşaat Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera 360 İnşaat Yatırım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Selim Bakar tarafından kuruldu.

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Patisserie de Pera nişantaşında açıldı Haberi

Patisserie de Pera nişantaşında açıldı

Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın bir İstanbul klasiği olan  Fransız pastanesi Patisserie de Pera; özel pastaları, el yapımı çikolataları, rengarenk makaronları, profiterol, kek, sandviç ve daha pek çok unutulmaz lezzetiyle Nişantaşı’nda Brandroom’da...

Fransız pastacılık geleneğini yıllardır devam ettiren Patisserie de Pera, artık sadece Pera Palace Hotel, Jumeirah’da değil, Nişantaşı’nda Brandroom mağazasının içindeki özel alanında da lezzet düşkünleri ile buluşuyor. Patisserie de Pera; sabah kahve keyfiniz esnasında, öğle aralarındaki tatlı kaçamaklarınızda, iş çıkışlarınızda ya da alışverişten yorulup, dinlenmek istediğinizde özlediğiniz lezzetleri beğeninize sunuyor.  Ayrıca pasta ve sandviçler 18.00-20.00 saatleri arasında yüzde 50 indirimli olarak satışta… Mis gibi kokan bir fincan kahve ile davetkar bir dilim kekin hoş sohbetlerinize eşlik edeceği pastanede, Pera Palace Hotel, Jumeirah farkı ile sizleri bambaşka bir deneyim bekliyor.

Haftaiçi...