27 / 04 / 2024

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...



Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Üst Yönetim Değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından 21 Eylül 2023 tariihnde alınan kararla üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. 

Buna göre, 21 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifasının kabulüne karar verildi. 

Pera GYO Genel Müdürü olarak Ebru Gürlek'in atanmasına karar verildi. 

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera GYO, 2006 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına dönüştü. Şirket, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine, gayrimenkullere dayalı haklara yatırım yaparak faaliyetlerini sürdürüyor. 

Şirket, başta Anadolu'da olacak şekilde Türkiye genelinde ve yurt dışında uluslararası standartlarda inşa edilmiş ve işletilen sabit kira getirili ticari gayrimenkul projeleri ile otel, konut ve karma projeler geliştirmek, fark yaratacak karlı projeler imza atmak için çalışıyor. 

Pera GYO, Sümerpark Projesi, Skycity İş Merkezi, Sümerpark AVM, Sümerpark Evleri ve Kıbrıs Aqua Dolce gibi pek çok projeye imza attı.  

Pera GYO'nun Yönetim Kurulu şu şekilde: 

Yönetim Kurulu Başkanı: Ekrem Korkmaz

Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Erdin Özel

Üyeler: Birtan Gülererli, Sami Duman, Alpaslan Tolga Gürses.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu'nun 21.09.2023 tarihli kararıyla; 21.09.2023 tarihinden geçerli olmak üzere, Şirket Genel Müdürü Berati Usta'nın istifasının kabulüne, yerine Ebru Gürlek'in Genel Müdür olarak atanmasına karar verilmiştir.

Emlak Konut GYO'dan yabancı kurumsal yatırımcıya 1,4 milyar liralık hisse satışı!

Akiş GYO için ÇSY raporu yayımlandı!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!


Geri Dön