27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş Akat yer teslimi hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Akat Mahallesi, 18 ada 1 parselde yer alıyor. Söz konusu arsa için için Yiğit Enerji ve Kubba İnşaat ortaklığı ile 7 Eylül 2023 tarihinde sözleşme imzalandı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

YER TESLİMİ YAPILDI

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasında yer teslimi gerçekleştirildi. 'İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi yüklenici Yiğit Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş. - KUBBA İnş. ve Gayr. Geliştirme Ltd. Şti. - DBH Global İnş. Taah. A.Ş. İş Ortaklığı'na (Beşiktaş Akat Ortak Girişimi Adi Ortaklığı) 18 Eylül 2023 tarihinde yapıldı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının brüt alanı 13 bin 500 metrekare, fonksiyonu da gelişme konut alanı olarak açıklandı. Arsa, TAKS: 015, Yençok: 15,50m yapılaşma koşullarına sahip. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 7 milyar 52 milyon 500 bin Türk Lirası, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı yüzde 40, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri ise 2 milyar 821 milyon Türk Lirası şeklinde açıklanmıştı. 

Söz konusu arsa, FSM Köprüsü'ne, İTÜ Ayazağa Kampüsü'ne, Boğaziçi Üniversitesi kuzey ve güney kampüslerine yakın mesafede yer alıyor. Arsa, FSM Köprüsü ile Levent Bağlantı yolunun arasında bulunuyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden "İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici "YİĞİT Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş. & KUBBA İnş. ve Gayr. Geliştirme Ltd. Şti. & DBH Global İnş. Taah. A.Ş. İş Ortaklığı (Beşiktaş Akat Ortak Girişimi Adi Ortaklığı)" ye 18.09.2023 Pazartesi günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar dikkat! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!


Geri Dön