27 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının ihalesinin 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te yapılmıştı. Söz konusu arsa için 7 Eylül'de yüklenici firma ile sözleşme imzalandı. Peki projeyi hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşme İmzalanması hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için yüklenici firma ile 7 Eylül 2023 tarihinde sözleşme imzalandı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasında, Yiğit Enerji ve Kubba İnşaat ortaklığı tarafından proje hayata geçirilecek. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsasının, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 7 milyar 52 milyon 500 bin TL olarak açıklandı. Söz konusu projede, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı yüzde 40, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri ise 2 milyar 821 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

13 BİN 500 METREKARELİK DEV ARSA 

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş Akat arsasının satışı için ihalenin ilk oturumu 4 Nisan'da, 2'nci oturumu 13 Nisan 2023'te gerçekleştirildi. Söz konusu arsa için 13 firma teklif verdi. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için en yüksek teklifi Yiğit Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş. vermişti. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Akat Mahallesi, 18 ada 1 parselde bulunuyor. 13 bin 500 metrekarelik brüt alana sahip arsanın fonksiyonu gelişme konut alanı şeklinde belirtildi. Arsanın yapılaşma koşulları ise TAKS: 015, Yençok: 15,50m olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat arsası için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İstanbul Beşiktaş Akat Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici YİĞİT Enerji İnş. San. ve Tic. A.Ş. & KUBBA İnş. ve Gayr. Geliştirme Ltd. Şti. & DBH Global İnş. Taah. A.Ş. İş Ortaklığı (Beşiktaş Akat Ortak Girişimi Adi Ortaklığı) ile 07.09.2023 tarihinde imzalanmıştır. 

Sözleşme değerleri aşağıdaki gibidir;

Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG) : 7.052.500.000 Türk Lirası

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı : Yüzde 40

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG) : 2.821.000.000 Türk Lirası

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Adıyaman'daki konutlarına ilişkin açıklama!

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!


Geri Dön