15 / 05 / 2024

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Bayrampaşa Kaymakamlık binası yıkılıp yeniden yapılacak! 

İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından 1 Temmuz 2019’da hazırlanan “Bayrampaşa Kaymakamlık binası depremsellik analizi” raporunda Bayrampaşa Kaymakamlık binası için ıkılıp yeniden yapılması” önerisi sunuldu...

Çorum Hasan Paşa Halk Kütüphanesi arazisi imar değişikliğine onay!

Çorum'da inşa edilen Hasan Paşa Halk Kütüphanesi’nin kapasitesinin genişletilip çağın şartlarına uygun olarak yeniden yapılması için imar planı değişti.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi satışa çıktı.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219 lira!

Türk-İş Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması'nın ocak ayı sonuçları açıklandı.Ocak ayında 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 219, yoksulluk sınırı 7 bin 229 lira oldu. Evli olmayan, çocuksuz bir çalışanın yaşama maliyeti aylık 2 bin 698 lira olarak hesaplandı.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık projesinde yer alan 4 adet konut 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Türk-İş: 4 kişilik ailenin açlık sınırı 2 bin 162 lira! 

Türk-İş'in araştırmasına göre aralık ayında 4 kişilik bir aile için açlık sınırı 2 bin 162 lira 70 kuruş, 'yoksulluk sınırı ise 7 bin 44 lira 62 kuruş olarak tespit edildi.

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri!

TOKİ Çağlalık başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proejde toplam 49 adet konuta yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları Haberi

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi satışa sunuldu.

Toplam 4 adet konuta yer verilen Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor.

Çağlalık TOKİ projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için başvurular 30 Haziran 2020 tarihinde sona erecek.

Açık satış yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Hatay Payas Çağlalık 2020 projesi için başvurular Halk Bankası tarafından kabul ediliyor.

En düşük konut bedelinin 177 bin 549 TL, en yüksek konut bedelinin  243 bin 361 TL olduğu Payas TOKİ projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hatay Payas TOKİ 2020 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 26 bin 632 TL ile 36 bin 504 TL arasında farklılık gösteriyor.

Başvuru heyecanının başladığı...