09 / 05 / 2024

pazarlama işi

pazarlama işi

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.

Johan Egbert Schep kimdir? Ford’a kaç yılında katıldı? Şu an ne iş yapıyor?

Johan Egbert Schep hangi görevleri yürüttü? Ne zaman Ürün Pazarlama Direktörü oldu? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Johan Egbert Schep’in biyografisi...

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luminous House Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saeed Shaashaa ve Suhayla Aljoughl ortaklığında kuruldu.

Redmi Smart Band 2 bekleyenlere mutlu haber! İşte özellikleri

Bir ay önce Çin'de piyasaya sürüldükten sonra, yeni Redmi Band 2, uygun fiyatlı, hafif akıllı bant için fiyatları ve resmi pazarlama materyallerini  nihayet Avrupa pazarına doğru yola çıkarıyor.

Beyaz eşya devi Arçelik, ABD'li şirketin Avrupa iştiraklerini alıyor

Arçelik global büyüme yolculuğunda önemli bir adım daha atarak dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşma yapıldı.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Debi Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Debi Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Harun Çok tarafundan kuruldu.

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıken Yapı Malzemeleri Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Sabri Bakır tarafından kuruldu.

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ted Group İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Adam Simit tarafından kuruldu.

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redwoork Franchısıng Gayrimenkul Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Üçsu, Samet Arabacı Uğur Zengin ve Ankaworld İnşaat enerji Turizm Tarim Sanayi ve Tic. ortaklığında kuruldu.

pazarlama işi Haberi

pazarlama işi

Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21 Yönetici Ortağı Philip Skorochod Üniversal21 olarak Mart ve Nisan aylarında  yeni başlayacakları konut projeleri için başlayacağı 100 yeni kişiyi işe alacaklarını söyledi.


2015’in ilk çeyreğinde konut sektörü yavaşlamış gözükse bile Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinde satışlar tam hızıyla devam ediyor. Satışa hazır duruma gelen yeni projeler için yeni istihdamlar söz konusu.


Türkiye'de konut pazarlama sektörünün öncüsü İngiliz – Türk ortaklı uluslararası konut pazarlama şirketi Universal21  servis elemanından, danışma personeline, teknik elamandan, satış pazarlama temsilcisine ve yöneticilere kadar 100 yeni personel alımı yapacak. 


Yabancı satışlarının yoğun olduğu dönemde alınacak İşe alımı yapılacak olan personelin İngilizce ya da Arapça  ya da başka diller konuşması tercih sebebi olacak.


Üniversitelerle işbirliği ve yeni mezunlara...