03 / 05 / 2024

pazarlar hoca ahmet yesevi mahallesi kentsel dönüşüm

pazarlar hoca ahmet yesevi mahallesi kentsel dönüşüm

Pazarlar Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi için hazırlanan Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı Daire Başkanlığı, Kütahya Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ve Eskişehir İller Bankası Bölge Müdürlüğü yerinde incelemelerde bulundu

Milli Emlak 230 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Nevşehir'in o ilçesinde 230 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Nevşehir ili, Kozaklı ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacak.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları 27 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi projesi 27 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

TOKİ'den eğitime destek!

Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi'nin Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilecek olan hizmet ve irtibat binası, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak.

Malatya Yeşilyurt TOKİ 383 konut ihalesi bugün!

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mah. 1.Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 383 Adet Konut, 6 Adet Dükkan, 1 Adet Camii, 1 Adet Mahalle Odası ve Okuma Odası İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

Malatya Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının II. birleşimi bugün gerçekleşti, toplantıda Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanına yönelik hazırlatılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı görüşüldü.

İsmet Yılmaz'dan Sultangazi’ye okul müjdesi!

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Sultangazi’ye okul müjdesi verdi.

Kütahya Pazarlar'ın yeni imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Kütahya Pazarlar'da imar planı onaylandı!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sınırları içinde kalan 9.8 hektarlık riskli alana ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yeniden hazırlanan imar planı onaylandı.

Yeşilyurt Afetevleri 'kentsel dönüşüm alanı' ilan edildi!

Bakanlar Kurulu kararı ile Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi. Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da onaylandı ve Resmi Gazete’de yayımlandı.

pazarlar hoca ahmet yesevi mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

pazarlar hoca ahmet yesevi mahallesi kentsel dönüşüm

Pazarlar İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinin tamamı riskli alan ilan edildiği ve bu çerçevede Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulanacağı bildirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Daire Başkanlığı, Kütahya Çevre ve Şehircilik II Müdürlüğü ve Eskişehir iller Bankası Bölge Müdürlüğü teknik ekipleri ve Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Uçan tarafından Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde oluşacak yapı modelleri ve alt yapı sistemleri yerinde incelendi.Bu konuda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "6306 sayılı (Afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi) hakkındaki kanunun 2013/4602 sayılı bakanlar kurulu karan ile "riskli alan" ilan edilen İlçemiz Hoca Ahmet Yesevi Mahallesinde devam eden uygulama kapsamanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılarak onaylanan 19 Eylül 2014 tarihli imar Planına istinaden alanda oluşacak yapı...