17 / 05 / 2024

Pearl Investment Danışmanlık kimin

Pearl Investment Danışmanlık kimin

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mez İnvestment Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Dönmez tarafından kuruldu.

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Investment Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Leı Zhang, Mustafa Çetin ve Sercan Fırıncı ortaklığında kuruldu.

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

San İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Ümit Sandıkçı tarafından kuruldu.

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bg Investment Group Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Burak Gökalp tarafından kuruldu.

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Hbs Investment Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbs Investment Danışmanlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Hiba Hayanioğlu tarafından kuruldu.

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia İnvestment Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Erkan Daka tarafından kuruldu.

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Sağ tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Project Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çavuşoğlu, Figen Yurtsever ve Şant Zincir ortaklığında kuruldu.

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Just İnvestment Consultancy İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ata İyibudar tarafından kuruldu.

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Borhan Babapourajorı tarafından kuruldu.

Pearl Investment Danışmanlık kimin Haberi

Pearl Investment Danışmanlık kimin

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Yerli ve yabancı uyruklu gerçek ve tüzel kişilere yurt içi ve yurt dışında , oturma izni ,çalışma belgesi ,geçici korumabelgesi, pasaport ve vize işlemleri, vatandaşlığa geçiş,gayrimenkul edinme ve kiralama, sağlık ,eğitim,vergi vesosyal güvenlik hizmeti konularında danışmanlık yapmak.Yurt içinde gerçek ve tüzel kişilere Kosgeb,TKDK, Avrupa Birliği Projeleri,İSO,TSE, her türlü Turizm Taşımacılık ve Nakliyatçılık belgeleri,Patent,Marka Logo tescili,her türlü Teşvik Belgesi,İthalat ve İhracat işlemleri ,Site ,Apartman ,Şirket ve Dernek yönetimi konularında danışmanlık faaliyetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi adres: Olimpiyat Blv.Bahçetepe İst. Sit.Medikule F-1 Bl.N.2 B/273...