09 / 05 / 2024

Pearl Qatar

Pearl Qatar

Uluslararası arenadaki en önemli etkinlikte Türkiye gayrimenkul sektörü ses getirecek: Cityscape Global 2012’de GYODER ile Türk rüzgarı esecek

Sea Pearl Bakırköy teslim tarihi!

Sea Pearl Bakırköy teslim tarihi 2017 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor.

Sea Pearl Residence satış ofisi!

Sea Pearl Residence satış ofisi telefon numarası 0212 559 60 09 olarak belirlendi. Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadat uzaklıkta bulunan projenin ilk etabında 631 adet daire yer alıyor.

Ataköy Sea Pearl Rezidans satılık!

Ataköy Sea Pearl Rezidans satılık dairelerin tipleri 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan proje toplam 127 bin 600 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Bakırköy Sea Pearl Rezidans teslim tarihi!

Bakırköy Sea Pearl Rezidans teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılı planlandı. Şehrin denize sıfır tek premium projesi olarak yükselen projenin toplam arsa alanı ise 127 bin 600 metrekare olarak belirlendi.

Sea Pearl Bakırköy ödeme koşulları!

Sea Pearl Bakırköy ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. İlk etapta 631 adet daire bulunan projede daireler 1+1'den 4,5+1'e farklılık gösteriyor.

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire!

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Ataköy'de Kuzu Grup tarafından inşa edilen Sea Pearl projesi 127 bin 60 metrekare arsa alanına sahip.

Ataköy Sea Pearl Evleri fiyatları!

Ataköy Sea Pearl Evleri fiyatları 557 bin dolardan başlıyor. 2017 yılının Temmuz ayında teslimlerin gerçekleşeceği Sea Pearl 2.7 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 7.200 dolara! 36 ay 0 faizle!

Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 7 bin 200 dolardan başladığı Sea Pearl Ataköy projesinde iki farklı ödeme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sea Pearl Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Sea Pearl Rezidans projesinin ilk etabında 631 adet daire yer alıyor. Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje şehrin denize sıfır tek premium projesi olarak yükseliyor. Peki Sea Pearl Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyatlar!

Ataköy Sea Pearl Rezidans fiyatlar metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. İlk etapta 631 adet daire bulunduğu projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Sea Pearl Evleri lokasyon bilgileri!

Sea Pearl Evleri lokasyon bilgileri kapsamında proje Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekete dizayn edildiği projenin ilk etabında 631 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Bakırköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Bakırköy ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 5 peşinatta, firma bünyesinde 40 ay vade seçeneği sağlanıyor. FSM Köprüsü’ne 25 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de bulunuyor.

Sea Pearl Bakırköy fiyatlar!

Sea Pearl Bakırköy fiyatlar metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Daire tiplerinin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık göstrediği projede firma bünyesinde 40 ay vade seçeneği sağlanıyor.

Pearl Qatar Haberi

Pearl Qatar


“Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu” GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün uluslararası arenada tanıtımı için 2-4 Ekim tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2012’de  aktif bir şekilde rol alıyor. Türkiye’nin “Onur Ülkesi” seçildiği Cityscape Global 2012’de, tüm katılımcılara ‘Türkiye Özel Eki’ dağıtılacak. GYODER’in düzenlediği panellerde ise, Türkiye gayrimenkul sektörü, uluslararası yatırımcılara tüm yönleriyle tanıtılacak. GYODER’in Cityscape Global 2012’de başlatacağı rüzgar, katılımcı Türk firmaların da sundukları projelerle güçlenecek. GYODER’in öncülüğündeki çalışmalarla, dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2012’de ilginin odağında, güçlü yapısı ve sunduğu cazip fırsatlarla Türkiye gayrimenkul sektörü yer alacak.


Uluslararası gayrimenkul pazarının en önemli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2012, rekor sayıda ülke temsilcilerinin de katılımıyla 2-4 Ekim 2012 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nde, Dubai...