13 / 05 / 2024

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafıdan kuruldu.

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Homdesıgn Mimarlık Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Semih Aygın tarafından kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemberek Desıgn Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Başak Emrence ve Şafak Emrence ortaklığında kuruldu.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ljos Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ljos Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Boğaç Bozali tarafından kuruldu.

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nesime Olcaycan tarafından kuruldu.

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ekas Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Albayrak, Emre Kılıç ve Gizem Albayrak ortaklığında kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulmuttalip Aytekin ve Yunus Demir ortaklığında kuruldu.

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Desıgn Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Ahmet Hakan KAragül ve Enes Ak ortaklığında kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artlıne Desıgn Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Albayrak tarafından kuruldu.

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çelik tarafıdan kuruldu.

Peerdesıgn Mimarlık Danışmanlık Ve Yapı Dekorasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 2. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 3. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 4. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5. Yurt içinde ve yurt dışında...