21 / 05 / 2024

Pega Kartal indirim kampanyası

Pega Kartal indirim kampanyası

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da inşa ettiği Pega Kartal'da yeni bir kampanya başlattı. Projeden ev almak isteyenler 1-15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 5'ini peşin, kalanın yüzde 5'ini beş ay sonra ödeyebilecek...

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Prava Kartal'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İtibar İnşaat'ın Kartal'da hayata geçirdiği Prava Kartal'da lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor..

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

LaMarin Kartal'da ön satışa özel indirim avantajı!

LaMarin Kartal projesi Üçay ve Sercan İnşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek olan projede indirim fırsatı sunuluyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

AND Pastel Kartal'da peşin ödemelere yüzde 12 indirim avantajı!

AND Gayrimenkul imzası taşıyan AND Pastel projesinde 1.200 konut, ofis ve ticari birimler yer alıyor. AND Pastel Kartal'da peşin ödemelere yüzde 12 indirim avantajı sunuluyor.

Daire Kartal’da yüzde 12 indirim kampanyası!

Bodur Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesinden 8-12 Mart tarihlerinde ev alacaklara, yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Royal Garden Kartal'da yüzde 20 indirim! 60 ay taksit!

İki blok halinde yükselen Royal Garden Kartal'da yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Pega Kartal indirim kampanyası Haberi

Pega Kartal indirim kampanyası

EgeYapı Group, İstanbul Anadolu Yakası'nın iş ve yaşam merkezi Kartal'da inşa ettiği Pega Kartal'da yeni bir kampanya başlattı. Projeden ev almak isteyenler 1-15 Mayıs tarihleri arasında yüzde 5'ini peşin, kalanın yüzde 5'ini beş ay sonra ödeyebilecek. Müşteriler ödemelerin yüzde 15'ini 15 ay, 25'ini 25 ay sonra, kalan yüzde 50'lik kısmı için banka kredisi kullanabilecek. Aynı tarihlerde 1+1 için 10 bin, 2+1 için 20 bin, 3+1 ve üstü daireler için de 30 bin TL indirim fırsatı sunulacak. 



Sabah...