05 / 05 / 2024

Pega Kartal inşaat

Pega Kartal inşaat

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kartal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Uludeveci tarafından kuruldu.

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Kartal İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohsen Rezaeı tarafından kuruldu.

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axis Kartal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kartal tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat!

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi’nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Kartal’da inşaatın istinat duvarı çöktü!

İstanbul'da son günlerde sıkça yaşanan çökme olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kartal Yeni Mahalle'de dün saat 16.00 sıralarında bir inşaatın istinat duvarı çöktü.

KİPTAŞ Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat başlıyor!

KİPTAŞ'ın Kartal'da planladığı 530 konutluk kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor. Projede teslimler eng eç 2021'de gerçekleşecek..

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Kartal Yaşlı Bakım ve Huzurevi inşaatında son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ilçede hayata geçirilen yatırımları inceledi. Başkan Öz, yetkililerden inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi aldı.

Pega Kartal inşaat Haberi

Pega Kartal inşaat

EGEYAPI Group'un Kartal'da inşa ettiği ve içerisinde az sayıda mağaza, home ofis ile konutların yer aldığı Pega Kartal projesinde inşaat sürecinde son 8 aya girildi. Şirket, stoktaki daireleri ulaşılabilir fiyatlardan satın almak isteyenler için özel bir kampanya başlattı.


'EGE YAPI GROUP FİNANSMAN' DESTEĞİ adıyla başlatılan ve 30 Nisan akşamına kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgi veren EgeYapı Group Genel Müdür Yardımcısı Murat Aksoy, yatırımcıları yüzde 1 KDV avantajı, yakın teslim imkânı, kira değeri kadar firma desteği ile kaliteli yaşama davet etti. 


Aksoy, 380.000 liralık dairenin bu modelle 247.000 liraya kadar düşebileceğini belirterek, "Örneğin yıl sonunda teslim edilecek 380 bin lira tutarında bir daire sahibi olduğunuzda dairenin peşinatını 3 yılda 3 taksitle ödüyorsunuz. EgeYapı Group'un aylık 2.000 lira finansman desteğini ise...