29 / 04 / 2024

pega kartal nerede

pega kartal nerede

Pega Kartal'da daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. Peki Kartal Pega teslimleri ne zaman?

Ege Yapı Pega Kartal adres!

Ege Yapı Pega Kartal adres bilgisine göre proje, Kartal Soğanlık bölgesine bağlı Pegagaz Sokakta bulunuyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor.

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal güncel fiyatları!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Projede 200 daire bulunuyor. Pega Kartal güncel fiyatları 1+1 dairelerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pega Kartal projesinde peşinatı 3 yılda öde! Aylık 4.125 TL faiz desteğiyle!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Pega Kartal projesinde uygulanan kampanyayla aylık 4.125 TL faiz desteği sağlanıyor.

Pega Kartal'ın finansman desteğine 10 günde 2 bin talep geldi!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam ve iş merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, sunduğu avantajlı kampanyasıyla yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Pega Kartal'da aylık 4 bin 125 TL finansman desteği!

Pega Kartal projesi Ege yapı Group tarafından inşa ediliyor. 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen Pega Kartal projesinde 200 daire yer alıyor.

Pega Kartal Evleri'nde 4 bin 125 TL’ye varan finansman desteği!

EgeYapı Group tarafından hayata geçirilen Pega Kartal’da kolayca ev sahibi olma dönemini başlatıyor. finansman desteği ve yepyeni ödeme sistemiyle 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınabiliyor.

Pega Kartal’dan ev sahibi olanlara aylık 2 bin TL finansman desteği!

EgeYapı Group yeni kampanyasıyla aylık 2 bin TL'lik finansman desteği sağlıyor. Pega Kartal'da da geçerli olan kampanya kapsamında 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satın alınıyor.

EgeYapı Group’tan Pega Kartal’da herkesi ev sahibi yaptıracak kampanya!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, herkesi ev sahibi yapacak bir kampanya sunuyor.

Pega Kartal'da 30 bin TL'ye varan indirimler!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, 1 – 15 Mayıs tarihleri arasında “Beş Beşlik Ödeme Keyfi” ile ev sahibi yapıyor.

Pega Kartal, 2014 yılının ilk kampanyası! 25 binlik fırsat!

İSTANBUL'UN yeni çekim merkezi Kartal'da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, 2014 yılının ilk kampanyası kapsamında yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı...

Pega Kartal'da yılın ilk fırsatı! 25 bin TL'ye varan kazanç!

İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da rezidans anlayışına farklı bir bakış açısı kazandırarak konforlu bir yaşamın kapılarını açan Pega Kartal, 2014 yılının ilk kampanyası kapsamında yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı ile uygun bir ödeme planı sunuyor.

Pega Kartal projesinin havadan görüntüleri!

200 adet konut, 28 home ofis ve 11 mağazadan meydana gelen Pega Kartal projesi Ege Yapı imzası taşıyor. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Pega Kartal projesi 32 katlı rezidans bloğu halinde yükseliyor

Ege Yapı Pega Kartal ne zaman teslim? 20 bin TL'ye kadar indirim!

Ege Yapı Pega Kartal ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Pega Kartal Rezidans'ta bayram boyunca 20 bin TL'ye kadar indirim sunuluyor...

VN Kartal nerede? VN Kartal fiyat listesi!

VN Kartal nerede sorusunun yanıtı ve VN Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Sunset Kartal nerede? Sunset Kartal fiyat listesi!

Sunset Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Sunset Kartal fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Avrasya Uluslararası İnşaat imzasıyla inşa ediliyor.

Avrupa Konutları Kartal nerede? Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi!

Avrupa Konutları Kartal nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Kartal Esentepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

DünyaŞehir Kartal nerede?

DünyaŞehir Kartal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte DünyaŞehir Kartal projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

IKEA Kartal nerede? Nasıl gidilir? IKEA Kartal adres!

IKEA’nın Türkiye’deki 6’ncı, İstanbul’daki 3’üncü mağazası Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi Kartal’da hizmete açıldı.

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Be Life Kartal nerede?

Be Life Kartal projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede 1+1 daire satışları tamamlandı. Peki Be Life Kartal nerede?

Daire Kartal nerede?

26 katlı tek blok şeklinde yükselen Daire Kartal Evleri 244 daireden meydana geliyor. Peki Daire Kartal nerede?

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Tria Kartal nerede?

7 bin 300 metrekare alan üzerinde yükselen Tria Kartal projesi Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede evler adalar manzarasına hakim. Peki Tria Kartal nerede?

pega kartal nerede Haberi

pega kartal nerede

"Kartal Pega teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari ünite bulunuyor. 


Pega Kartal Evleri İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık lokasyonunda yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 64 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Pega Kartal Rezidans'ta yüzde 15 peşinatta, kalan yüzde 15'lik bedel teslimde, kalanı ise 60 ay vade şeklinde ödeniyor.


Pega Kartal Rezidans Tekno Park'a 10 dakika, Adliye Sarayı'na 5 dakika, Uluslararası Fuar Alanına 15 dakika, sahil yoluna 5 dakika, İstanbul Park Pisti'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika, Pendik feribot iskelesine 10 dakika...