29 / 04 / 2024

Pega Kartal son durum

Pega Kartal son durum

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Pega Kartal'da dairelerin büyüklükleri minimum 64 metrekare olarak tasarlandı. Proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pega Kartal Konutları nerede?

DKY Ada Kartal son fiyat listesi!

DKY Ada Kartal son fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Toplam 796 daireye yer verilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kartal'da emlak fiyatları son 5 yılda 3 kat arttı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal son zamanlarda yapılan ulaşım projeleriyle ön plana çıktı. Kentsel dönüşümün de etkisiyle bölgede 40 bin yeni konut yapıldı. 

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Kartal’dan bugün konut alanlar kazançlı çıkacak!

Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Kartal, son yıllarda en çok değerlenen ve yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgelerin başında geliyor. Tamer Son, Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğini ve değerleneceğini vurguladı.

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Pega Kartal son durum Haberi

Pega Kartal son durum

Ege Yapı Pega Kartal'da yüzde 15 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i teslimde, kalanı ise 60 ay vade imkanı ile ödeniyor. Projede konut fiyatları 303 bin TL'den başlıyor. 


"Pega Kartal Konutları nerede?" sorusuna İstanbul Kartal Soğanlık bölgesi yantıını verebiliriz. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen proje 200 tane daire, 28 tane home ofis ve 11 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Pega Kartal Evleri Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Dairelerin alanları 64 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Kartal Pega Rezidans'ta kapalı otopark, fitness center, sauna, spor alanları, oyun alanları, buhar odası, yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 


Pega Kartal konum olarak sahil yoluna 5 dakika, İstanbul Park Pisti'ne...