29 / 04 / 2024

pega kartal telefon

pega kartal telefon

Toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen projede 200 adet daire yer alıyor. Pega Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Pega Kartal güncel fiyatları!

Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.Projede 200 daire bulunuyor. Pega Kartal güncel fiyatları 1+1 dairelerde 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Pega Kartal Ege Yapı'da 4 bin 125 TL finansman desteği!

40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Ege Yapı Pega Kartal projesinde aylık 4.125-TL’ye varan finansman desteği sağlanıyor. Projede faiz desteği ile 380 bin TL'lik daire 247 bin TL'den satılıyor.

Ege Yapı Pega Kartal kampanyası!

Ege Yapı Pega Kartal kampanyası kapsamında 0,69 faiz oranı ile konut sahibi olunabiliyor. Toplam 40 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Ege Yapı Pega Kartal'da yüzde 15 peşin, yüzde 15 teslimde!

Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Pega Kartal Residence'ın sosyal olanakları arasında oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, sauna, buhar odası, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor...

Pega Kartal görselleri!

Pega Kartal görselleri kısmı haberimizin içinde yer alıyor. Pega Kartal Rezidans projesi kapsamında yer alan konutların alanları 68 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor

Ege Yapı Pega Kartal fiyatları!

İstanbul Kartal Pega 200 adet daire, 11 adet ticari birim ve 23 adet ofisten meydana geliyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kartal Pega Ege Yapı!

Kartal Pega Ege Yapı projesi hakkındaki bilgiler haberimiz içinde yer alıyor, proje konut dükkan ve home ofislerden oluşuyor...

Pega Kartal ödemeleri!

Minimum 212 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Pega Kartal ödemeleri bilgileri haberimizde yer alıyor...

Pega Kartal iletişim!

212 bin liradan başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabilen Pega Kartal iletişim bilgileri haberimizde mevcut...

Kartal Pega satış ofisi !

Kartal Pega satış ofisi projenin olduğu yerde İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'ın Soğanlık Bölgesi'nde yer alıyor

Pega Kartal nerede?

Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Pega Kartal nerede, iletişim, adres ve proje detayları ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Pega Kartal iletişim ve telefon numarası !

EgeYapı Group Pega Kartal telefon numarası , iletişim , adres bilgileri haberimizde yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

Ege Yapı Pega Kartal'da yeni yıl fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni yaşam merkezi Kartal’ın muhteşem Adalar ve Marmara Denizi manzaralı projesi Pega Kartal, bölgenin en avantajlı kampanyası ile yatırımcıları hemen teslim ev sahibi yapıyor.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

Egeyapı ile Casper Çekmeköy'de yeni proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

Çekmeköy'ün en lüks projesi Egeyapı ve Casper'dan!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektöründe önemli projeler hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji firması Casper, Çekmeköy'de yeni bir proje yapmak için el sıkıştı.

pega kartal telefon Haberi

pega kartal telefon

Ortak kullanım alanları arasında projede buhar banyosu, sauna, Türk hamamı, çocuk parkı, yürüyüş yolları, restoran ve kafeler, havuz, spor salonu gibi donatılar yer alıyor.


Dairelerin büyüklüklerinin 64 metrekareden başlayıp 204 metrekareye kadar yükseldiği proje toplam 200 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


European Property Awards tarafından 2014'te "Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödülüne sahip olan projede 28 ofis ile 11 ticari birim de bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje toplam 40 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Teslimlerin 2016 Nisan ayında yapılacağı projede 1+1 daireler 299 bin TL ile 498 bin TL, 2+1 daireler 578 bin TL ile 757 bin...