15 / 05 / 2024

Pegasus bilet fiyatları

Pegasus bilet fiyatları

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

Pegasus, yurt dışına yüzde 30 indirimli seyahat etme fırsatı sunuyor!

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen ile İskoçya’nın başkenti Edinburgh şehrini birbirine bağlayacak. Buna göre, Pegasus'tan yapılan açıklama doğrultusunda, yeni hattın biletleri açılışa özel, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satılacak.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Doğu Ekspresi’nde yeni bilet fiyatları 6 bin TL! Son 4 yılda yüzde 4185 zam geldi!

Turistik Doğu Ekspresi’nde bir biletin fiyatı son 4 yılda yüzde 4.185 zamlandı. Bu sezonun bilet fiyatları 6 bin Türk Lirası oldu. 

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası! 399,99 TL'ye seyahat fırsatı!

Pegasus yurt içi bilet kampanyası düzenlediğini ilan etti. Bu kapsamda 22-23 Kasım'da bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

AnadoluJet ve Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Anadolu Jet'ten 9 dolara...

AnadoluJet ve Pegasus, bugünden itibaren yaklaşık 2 gün boyunca sürecek yeni bir yurt dışı ucuza bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Peki, ucuz bilet kampanyasının şartları ne oldu? İşte detaylar...

Pegasus bilet fiyatları Haberi

Pegasus bilet fiyatları


Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.


Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” kapsamında; biletlerini 3 – 4 Temmuz tarihlerinde alan Pegasus Plus üyelerini 15 Eylül – 15 Aralık tarihleri arasında yurt dışına gerçekleştirecekleri seyahatlerinde seçili noktalara yüzde 30 indirimli uçuruyor.


Pegasus misafirleri; Paris, Roma, Barselona başta olmak üzere cazip yurtdışı noktalarına indirimli uçmak için www.flypgs.com'u ziyaret edebilir, seyahatleri öncesinde Pegasus'un Şehir Rehberi uygulaması aracılığıyla şehirlere yönelik tüyolara ulaşabilir.   


Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus...