19 / 05 / 2024

Pegasus biletleri

Pegasus biletleri

Avrupa’nın en ucuz havayolu Pegasus seçildi. HAVA yolu fiyat karşılaştırma sitesi ‘ WhichAirline’ ın raporunda Pegasus Hava Yolları Avrupa’nın en uygun fiyatlı hava yolu şirketi seçildi.

Pegasus Havayolları açıkladı! Pegasus yetiştirmek üzere pilot alımı yapacak...

Pegasus Havayolları tarafından yayınlanan ilan kapsamında yetiştirilmek üzere pilot alımı yapılacağını açıkladı. Buna göre, personel alımı başvurusu nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen ile İskoçya’nın başkenti Edinburgh şehrini birbirine bağlayacak. Buna göre, Pegasus'tan yapılan açıklama doğrultusunda, yeni hattın biletleri açılışa özel, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satılacak.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam yapıldı? Ekonomi sınıfı uçak biletleri ne kadar oldu?

İç hatlar ekonomi sınıfı uçak biletlerinde tavan fiyatın artırıldığı açıklandı. Buan göre, yurt içi uçuşlarda tavan fiyat yüzde 30'luk artış ile 3 bin 250 TL'ye kadar yükseltildi.

THY'den dev indirim fırsatı! Uçak biletleri bugünden itibaren 799 liradan satılıyor! 

Türk Hava Yolları yurt içi ucuz bilet satışı başlattı. Kampanya kapsamında biletler bugünnden itibaren  799 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus çok sayıda sefer için kampanya düzenlediğini açıkladı. 1 Euro'dan başlayan bilet fiyatları için sadece 100 bin yolculuk için kontenjan ayrıldığı kaydedildi. 

Türk Hava Yolları'ndan KKTC için ucuz bilet kampanyası...

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul ve Antalya çıkışlı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) seferlerinde, vergiler hariç 449 liradan başlayan fiyatlar ile uçuş imkanı sağlayacak avantajlı biletleri satışa sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!

Pegasus ucuz bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 20-21 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle 1 Şubat-4 Nisan 2024 tarihlerindeki Kıbrıs uçuşlarını 5 euro+vergilerle başlayan fiyattan satışa çıktı.

Pegasus'tan ucuz uçak bileti kampanyası! 399,99 TL'ye seyahat fırsatı!

Pegasus yurt içi bilet kampanyası düzenlediğini ilan etti. Bu kapsamda 22-23 Kasım'da bilet alanlar 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 tarihlerinde seyahat edebilecekler. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası: Yurt dışı uçuşlarında 11€'dan başlayan fırsatlar sunuyor!

AnadoluJet'ten sonra Pegasus'ta indirimli bilet kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında yurt dışı biletleri 11 euro + vergilerle satışa sundu. 

Doğu Ekspresi biletleri satışa açıldı! 2023 Doğu Ekspres fiyat listesi!

Son yıllarda farklı tatil seçeneği arayan seyahat severlerin beklediği haberi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu verdi. Bakan Uraloğlu bilet satışlarının 1 Kasım itibari ile başladığını duyurdu. 

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

Pegasus biletleri Haberi

Pegasus biletleri

Ayrıca World Low Cost Airlines Kongresi’nde yapılan araştırmada, dünyanın ilk 10 düşük maliyetli havayolu şirketinin arasına girmeyi başardı. Türkiye’nin öncü düşük maliyetli (Low Cost) hava yolu şirketi Pegasus Hava Yolları, 2013 yılında havacılık sektörünün en prestijli uluslar arası kurum ve kuruluşların ilk 10 listelerinde değerlendirildi. Misafirlerini 31 ülkede toplam 78 farklı noktaya ulaştıran Pegasus, hava yolu fiyat karşılaştırma sitesi WhichAirline’ın raporuna göre, Avrupa’da en çok tercih edilen 20 düşük maliyetli hava yolu içerisinde ‘en uygun fiyatlara sahip hava yolu’ olarak seçildi. Pegasus böylece Ryanair, EasyJet ve Macar Wizz Air gibi büyük firmaları geride bırakarak liderliğe oturdu. Dünyadan pek çok düşük maliyetli hava yolu şirketini Londra’da bir araya getiren World Low Cost Airlines Kongresi kapsamında yapılan araştırmada Pegasus, yenilikçi uygulamalarıyla...