20 / 05 / 2024

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro'ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen ile İskoçya’nın başkenti Edinburgh şehrini birbirine bağlayacak. Buna göre, Pegasus'tan yapılan açıklama doğrultusunda, yeni hattın biletleri açılışa özel, 10-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satılacak.



Yapılan açıklama kapsamında görüşlerine yer verilen Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni açtıkları uluslararası hatlarla Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ettiklerini belirterek, "Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, İstanbul ve Edinburgh'u birbirine bağlamaktan mutluluk duyuyor, bu deneyimi en avantajlı fiyatlar ile misafirlerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz." diye ifade etti.

ekonomim.com'da yer alan içeriğe göre; Pegasus'un İskoçya'daki ilk uçuş noktası olan Edinburgh'a İstanbul Sabiha Gökçen'den haftanın 2 günü düzenlenecek olan seferlerin ilki 27 Haziran 2024'te  yapılacak. 

Öte yandan, yeni hattın biletleri açılışa özel olarak, 10-16 Mayıs 2 bin 500 koltuk ile sınırlı olmak koşulu ile, vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatı ile satışa sunulacağı belirtildi.

Pegasus Hava Yolları açıkladı! Pegasus 1 Euro ya bilet kampanyası yapıyor...

Pegasus'un İstanbul Sabiha Gökçen’den Edinburgh'a gerçekleştireceği uçuşlar kapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na perşembe ve pazar günleri saat 11.40'ta ve Edinburgh Havalimanı'ndan ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yine aynı günlerde saat 15.30'da yapılacak.

Yeni hattın biletleri, vergiler hariç 1 Euro kampanyası sonrası 49,99 avrodan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacağı açıklandı.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! 1 Euro'dan başlayan fırsatlar!

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası!


 


Geri Dön