02 / 05 / 2024

Pegasus Endüstriyel Sarkıt

Pegasus Endüstriyel Sarkıt

Görselliğin zirveye ulaştığı mekanlardır marketler. Ürünlerin tazeliğini yansıtılan ışıklar ile anlarsınız. Klasik aydınlatmadan yayılan ultraviyole ışınları besin maddeleri üzerinde toksin solain oluşumunu hızlandırır.Pegasus Endüstriyel Sarkıt...

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nero Hasar Onarım Endüstriyel Makine Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ozan Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaplanlar Endüstriyel Ürünler Oluklu Mukavva ve Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Özdemir tarafından kuruldu.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HTE Endüstriyel Kontrol Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yeter ve Tevfik Küçüköz ortaklığında kuruldu.

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Çıpa tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Pegasus Endüstriyel Sarkıt Haberi

Pegasus Endüstriyel Sarkıt

Görselliğin zirveye ulaştığı mekanlardır marketler. Ürünlerin tazeliğini yansıtılan ışıklar ile  anlarsınız. Klasik aydınlatmadan yayılan ultraviyole ışınları besin maddeleri üzerinde toksin solain oluşumunu hızlandırır. Özellikle patateslerde hızlıca meydana gelen toksin solain meyvelerde renk değişimine (renk solmasına) neden olur. 

Wone Lighting sağlık dostu Led Endüstriyel Aydınlatma ürünleri taze sebze ve meyvelerin korunmasını sağlarlar, raf ömürlerini uzatırlar.



Wone Lighting Led Endüstriyel Aydınlatma dengeli spektrumu, ürünlerin doğal renklerini ortaya çıkarır, mükemmel sunumunu yakalamanızı sağlar. Wone Lighting Pegasus Endüstriyel Sarkıt Alüminyum Ekstrüzyon gövde, Dimedilebilir, Güç Faktörü >0.95,60 ve 120 derece Işık Açısı seçeneklerinde, Renk: Gri, Beyaz, Siyah.

Ürünlerinizin taze ve sağlıklı görünmesini istiyorsanız Wone Lighting Pegasus Endüstriyel Sarkıt’ı tercih...