17 / 05 / 2024

Pegasus hamburg seferleri

Pegasus hamburg seferleri

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yer alan ayzılı açıklamaya göre Pegasus Sabiha Gökçen' den Hamburg seferlerine başlıyor. Sferler 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Pegasus'tan yeni yılın ilk sürprizi! Yurt dışına yüzde 40 indirim...

Pegasus'tan yurt dışına vergiler hariç  yüzde 40 indirim fırsatı! İşte detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Hazırlayın valizleri tatil başlıyor! Pegasus’tan büyük kampanya: Yurt dışına 1€+vergilerle uçak bileti!

Bu fırsatla seyahat etmeyen kalmasın! Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Hem de sadece 1 euro artı vergilerle! Kampanyadan yararlanmak için acele et. 17 Ağustos’ta bitiyor!

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Samsun OMÜ Raylı Sistem Hattı seferleri başladı!

Samsun'da OMÜ kampüsü içerisine tramvay seferleri başladı. SAMULAŞ Genel Müdürü Tamgacı konuyla ilgili olarak, "Ulaşım alanında kentimizde bir ilke daha imza attık" dedi.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

Pegasus hamburg seferleri Haberi

Pegasus hamburg seferleri

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, almış olduğu sivil havacılık izinleri çerçevesinde 01.07.2014 tarihinden itibaren İstanbul (Sabiha Gökçen)- Hamburg tarifeli seferlerine...