11 / 05 / 2024

Pegasus kdv açıklaması

Pegasus kdv açıklaması

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı basında çıkan haberlerle ilgili KDV açıklaması yaptı.

Mehmet Şimşek’ten ‘hatalı KDV’ açıklaması! 87 milyon lira ceza çıktı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, KDV oranlarını hatalı bir şekilde uygulayan mükellefler başta olmak üzere vergi kayıp ve kaçağını yakından izlediklerini aktardı. Bakan Şimşek, denetimleri ve kesilen cezaları da paylaştı.

Bu haberi okumadan arsa almayın! Son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, KDV’den ve tapu harcından muaf olacak

Ev almayı düşünenler dikkat, son dakika açıklaması şimdi geldi! Tarih verildi, tam 40 ilde başlıyor, KDV’den ve tapu harcından muaf tutulacak. Ödemeler yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vade ile yapılacak. İşte detaylar...

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV açıklaması: Yaptırımlarımız ağır olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada başlatılan KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Sinan Öncel'den esnaf desteği açıklaması: Kiralarla ilgili taleplerimiz net!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, "Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı pakette yer alan küçük esnafa kira desteği ile KDV ve stopaj indiriminin 6 ay uzatılması önemli" açıklamasında bulundu.

Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması!

Akfen Holding AŞ ve Akfen Mühendislik AŞ arasında imzalanan kısmi bölünme sözleşmesi için Akfen Holding'den kısmi bölünme açıklaması yapıldı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

Çatalca Belediyesi'nden KİPTAŞ açıklaması!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın AK Partili Meclis Üyelerince gündeme getirilen KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklaması sert oldu.

Pegasus kdv açıklaması Haberi

Pegasus kdv açıklaması

Pegasus tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bu açıklama 23.07.2014 17:40:15 de gönderilen açıklama ile aynı olup uygun şablon düzenlenerek tekrar gönderilmiştir.


Dün itibariyle basında yer alan ve finansal kiralama konusu uçaklara uygulanan Katma Değer Vergisi oranı ile ilgili haberler üzerine Şirketimiz tarafından açıklama yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır.  


Şirketimiz adına yapılmış olan cezalı tarhiyata ve konuya ilişkin yasal düzenlemelerle ilgili ayrıntılı bilgiler, Şirketimiz paylarının Nisan 2013'teki ilk halka arzı için hazırlanan izahnamede ve bu tarihten sonra Kamuyu Aydınlatma Platformu (www.kap.gov.tr ) üzerinden kamuyla paylaşılan tüm finansal tablolarımızın ilgili dipnotlarında yer almakta olup basında yer alan haberler ile ilgili Şirketimizin bilgisi dahilinde olup Şirketimizce kamuya duyurulmamış herhangi bir gelişme söz konusu...