03 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV açıklaması: Yaptırımlarımız ağır olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV açıklaması: Yaptırımlarımız ağır olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada başlatılan KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada başlatılmış olan KDV indirimi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte, attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan KDV açıklaması: Yaptırımlarımız ağır olacak!

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere bazı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

'Yaptırımlarımız ağır olacak'

"Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte bizim attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak."

KDV’yi fiyatlara yansıtmayana ağır cezalar geliyor!

Resmi Gazete yayımlandı: Gıdada KDV oranını yüzde 1'e indi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön