15 / 05 / 2024

kdv cezası 2022

kdv cezası 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada başlatılan KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

KDV’yi fiyatlara yansıtmayana ağır cezalar geliyor!

Gündemden düşmeyen temel gıda ürünlerinde KDV oranı yüzde 8’den yüzde 1’e düşürülürken, söz konusu KDV indirimini fiyatlarına yansıtmayan işletmelere ağır cezalar gelecek.

KDV, ÖTV yok! 164 bin 728 TL'ye araba sahibi olun! İşte RKS M5 27 Ekim 2022 fiyat listesi

Sıfır otomobil fiyatlarının çok yüksek olduğu şu günlerde günlerde vatandaşlar bütçelerine uygun araba arayışı içindeler. RKS M5 164 bin 728 TL'ye araba almak isteyenler tarafından araştırılıyor. RKS M5 ne kadar?  RKS M5 fiyatı kaç TL?  İşte RKS M5 fiyat lisesi 27 Ekim 2022 fiyat listesi.

Carrefoursa'da bebek bezi ürünlerine yüzde 50'ye varan indirim! Tükenmeden hemen bakın! 14 ekim 2022 fiyat listesi

KDV indirimi kapsamında satışa sunulan bebek bezi ürünleri Carrefoursa'da yüzde 47 oranında indirime girdi. Peki Carrefoursa'da bebek bezi ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Otomobillerde KDV ödenmeseydi fiyatlar nasıl olurdu? Kia Sportage 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Kurdaki artış ile birlikte otomobil fiyatları da artarken yaşanan tedarik sıkıntıları ve hammadde problemi ile birlikte araç sahibi olmak artık neredeyse imkansız hale geldi. Peki, otomobillere ÖTV ödemeseydik fiyatlar nasıl olurdu? İşte Kia Sportage 29 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konteyner fiyatları 3 bin 700 TL’den başlıyor. İşte, 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Temel gerektirmeyen, düz bir zemine yapılabilen konteyner yapılar şimdi en uygun fiyatıyla karşınızda. İster şantiye için alın, ister yazlık arsanıza koymak için, pratik konteyner yapıların fiyatları açıklandı. Fiyatlara KDV dahil değildir. İşte, Konteyner yapı 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yenilemek için zaman daralıyor! Para cezası ödemek zorunda kalmayın

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ehliyet yenileme işleminde son tarih 31 Aralık 2022.Bu tarihe kadar yenilenmeyen ehliyet geçersiz sayılacak. Ayrıca bu tarihe kadar işlem yapmadığınızda idari para cezası uygulanacak. Yeni ehliyetinizi almak için acele edin.

İkinci el konut alıp satacaklar dikkat! KDV oranı nasıl tespit edilir? 1 Nisan 2022'den itibaren başlıyor!  

KDV’ye tabi ikinci el konut satışına uygulanacak KDV oranının tespiti bakımından kimlik kartı veya dosyası bulundurma zorunluluğu ortaya çıktı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İkinci el konut satışına KDV kimlik kartı' başlıklı o yazısı...

Migros'tan dev indirim! Prima bebek bezi fiyatlarına hem KDV hem de Nisan ayı indirimi! İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi

Temel ihtiyaç ürünlerine gelen KDV indiriminden sonra Migros Prima markalı bebek bezi ürünlerinde indirim yaptı. Peki Migros’ta Prima markası bebek bezleri kaç TL? Prima bebek bezi fiyatları 2022 ne kadar?  İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi.

Bebek Bezi ürünlerine KDV indirimi! İşte ŞOK, MİGROS, Carrefoursa, A101 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülen temel ihtiyaç KDV indirimi 1 Nisan itibariyle etiketlere yansıdı. Peki bebek bezi ürünlerinde de uygulanacak KDV indirimi etiket fiyatlarına yansıdı mı? İşte 5 Nisan 2022 MİGROS, ŞOK, Carrefoursa, A101 fiyat listesi!

KDV indirimi başladı, market raflarındaki etiketler değişti! İşte ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülen temel ihtiyaç KDV indirimi bugün itibariyle etiketlere yansıtılacak. Peki, zincir marketlerde KDV indirimi gerçekleşti mi? Hangi ürünlerde KDV indirimi yapıldı? İşte 1 Nisan 2022 MİGROS, ŞOK, Carrefoursa fiyat listesi!

Tuvalet kağıdı, peçete ve kağıt havluya KDV indirimi geldi! İşte A101, MİGROS, ŞOK 29 Mart 2022 fiyat listesi!

Temel ihtiyaç ürünlerinde KDV oranı yüzde 18'den yüzde 8'e indirilecek. Peki bu durum market raflarına ne zaman yansıyacak? KDV indirimi hangi ürünler için geçerli olacak? Tüketici kesim bu indirimden ne zaman faydalanacak? İşte ayrıntılar...

Kırmızı et fiyatları son 1 ayda yüzde 30 arttı! İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 fiyat listesi!

Kırmızı et, KDV indirimine rağmen son 1 ayda yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi? Kırmızı et fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 güncel fiyat listesi!

Emlak vergisi ödememe cezası 2022!

Emlak vergisi, taşınmazı olan herkes tarafından ödenmesi gereken bir vergidir. Ancak kimi mükellefler vergi borcunu zamanında ödeyemiyor veya ödemiyor. Peki, emlak vergisi ödememe cezası 2022 nedir?

Kira vergisi ödememe cezası 2022 nedir?

Kira gelir vergisi beyanname verme ve 1. taksit ödeme süresi 31 Mart'ta sona erecek. Bu sürede ödemelerini yapmayanlar "Kira vergisi ödememe cezası 2022 nedir?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

kdv cezası 2022 Haberi

kdv cezası 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıdada başlatılmış olan KDV indirimi ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı. Erdoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte, attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak" ifadelerini kullandı. 

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere bazı açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

'Yaptırımlarımız ağır olacak'

"Kurduğumuz denetim ekipleriyle birlikte bizim attığımız bu adımlara karşı ters adım atanlara şiddetli cezai müeyyideleri uygulayacağız. Yaptırımlarımız ağır olacak."

KDV’yi fiyatlara yansıtmayana ağır cezalar geliyor!

Resmi Gazete yayımlandı: Gıdada KDV oranını yüzde 1'e...