02 / 05 / 2024

Pegasus trafik verileri

Pegasus trafik verileri

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı Ocak - Eylül 2014 yılı trafik verilerini yayınladı.

Pegasus 2014 yılı ilk yarı trafik verilerini yayınladı!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. 2014 yılı ilk yarı verilerini yayınladı.

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Genç ve Sinem Kader Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Varan Trafik İnşaat Makina Elektronik Sanayi Limited Şirketi, Cemal Varangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Şeyhli Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi'nde kuruldu.

1999 yılında trafik sorununu çözmek için en uygun projeyi belirlemeye çalışıyorlarmış!

1999 yılında Başbakan Bülent Ecevit'in Başdanışmanı Ahmet Vefik Alp, trafik sorununu çözmek için Tuzla-Avcılar arasında yüzer viyadük, tüpgeçit ve Üçüncü Boğaz Köprüsü alternatifleri içinde en uygun projeyi belirlemeye çalıştıklarını söylemiş.

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.

Buca'da trafik ve imar sorununa çözüm bekleniyor!

Buca'daki trafik ve imar sorunu ile ilgili geçen bir yılda mesafe alınamadığını dile getiren ilçe halkı, Başkan Levent Piriştina'nın bu sorunlara çözüm üretmesini bekliyor.

Trafik sorununu önlemek için hangi projeler hayata geçiriliyor?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik sorununun en önemli problemlerden biri olduğunu ve bu alanda önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi. İşte hayata geçirilen projeler...

İstanbul’un trafik sorununu Aselsan çözdü!

ASELSAN’ın Ankara’da geliştirip, ürettiği Serbest Geçiş Sistemi, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde tam kapasiteyle devreye girdi. Kameralarla çalışan Sistem, trafik serbest akış halindeyken ücret toplayabiliyor.

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Çocuk ve gençler trafik dedektifi oldu!

Bugüne kadar 81 ilde 700 bini aşkın öğrenciye trafik bilinci aşılayan OPET, Trafik Dedektifleri Projesini Forum Ankara Outlet, Forum İstanbul, Forum Aydın, Forum Çamlık, Magnesia, Forum Trabzon, Erzurum AVM, Forum Gaziantep, Forum Mersin ve Forum Kayseri'

İşte 2014 yılı konut alım satım verileri!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye genelinde 2014 yılında toplam 1 milyon 165 bin 369 konutun el değiştirdiğini açıkladı. İşte 2014 yılı konut alım satım verileri...

Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yer altına alınıyor!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tarihi Yarımada ile ilgili projelerini anlattı: “Sirkeci-Cankurtaran arasında trafik yeraltına alınıp büyük bir meydan kazandırılacak. Hedefimiz Eminönü’nü tamamen yayalaştırmak...”

Pegasus İzmirliler Otelcilik'teki paylarını sattı!

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pegasus Hava Taşımacılığı İzmirliler Otelcilik Yatırım Turizm A.Ş.'deki paylarını sattı.

Pegasus trafik verileri Haberi

Pegasus trafik verileri

Pegasus Hava Taşımacılığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


2014 Ocak-Eylül Dönemi Karşılaştırmalı Trafik Sonuçları ekteki şekilde gerçekleşmiştir. 

Saygılarımızla,


Dosya için