01 / 05 / 2024

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.



Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ekipleri bu çalışmalar doğrultusunda Esenevler, Karapınar, Maltepe ve Şirinevler mahallelerindeki cadde ve sokaklarda yönlendirme tabelalarını yenilerken, gerekli olan noktalara ise güvenlik aynaları ve hız kesme tümsekleri yerleştirdi. Başkan İsmail Hakkı Edebali 'ulaşılabilir şehir' hedefine hızla yaklaştıklarını söyleyerek, "Bir şehri yaşanabilir kılan en büyük etkenlerden biri olan ulaşım konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşüm projesinde ulaşımın her yönüyle en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayan Edebali, "Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, Yıldınm'ı hak ettiği 'Medeniyet Beşiği' şehir haline getireceğiz" dedi. 



Bursa Haber 


Geri Dön