08 / 05 / 2024

Yıldırım trafik sorunu

Yıldırım trafik sorunu

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.

Yıldırım'da trafik rahat nefes alacak!

Yıldırım'da trafik rahat nefes alacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Yıldırım' daki Davut kadı Caddesi ile Musababa Caddesi' ni birbirine bağlayan Dağyolu Caddesi' ni de genişletiyor...

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu dağıttı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu sorunu çözülen vatandaşlara tapularını teslim etti...

Binali Yıldırım: İstanbul'da trafik sorununu çözerim!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Sorunları torunlara bırakacak değiliz. Sorunları çözeceğiz. Ulaşım ve trafik benim işim. Türkiye'de çözdüm, İstanbul'da da hayli hayli çözerim" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz!

TÜSİAD üyeleriyle bir araya gelen Yıldırım, “İstanbul’a 4.0 projesiyle geliyoruz. Vatandaşlarımıza akan bir trafik vaat ediyorum” ifadelerini kullandı...

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm şart!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali Bursa'ya gelenlerin ilk durağının Yıldırım olduğunu ve bu yoğun göçün bir sonucu olan çarpık yapılaşmanın ilçede bu çok sorunu beraberinde gerildiğini söyledi.

Yıldırım'daki çarpık yapılaşma sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi'nin hazırladığı ve ilçenin tamamına yakınını kapsayacak olan kentsel dönüşüm projeleriyle ilçenin kanayan yarası haline gelen çarpık yapılaşma yerini modern, ferah ve güvenli konutlara bırakacak.

Yıldırım'da yenileme çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına hizmetlerine yön verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'ulaşılabilir şehir' için asfalt ve trafik çalışmalarını son dönemde artırarak devam ettiklerini açıkladı.

Yeni Yıldırım'da trafik sorunu çözülüyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor.

Osman Yıldırım: Manisa'daki imar sorunu çözülürse ev fiyatları düşer!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, müteahhitlerin isyan ettiğini söyledi. Yıldırım, "İnşaat sektörü sıkıntıya girdi" dedi

İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne yıldırım düştü!

Devlet Demir Yolları 3'üncü Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ın sorunu kentsel dönüşümle çözülecek!

Yıldırım Belediye Meclisi'nin dünkü ikinci oturumunda kentsel dönüşüm tartışıldı.Yıldırım Belediye Meclisi'nde ilçedeki kaçak ve çarpık yapılaşmanın gündeme getirilmesi üzerine Başkan İsmail Hakkı Edebali, sorunu kentsel dönüşümle çözeceklerini ifade etti

Yıldırım trafik sorunu Haberi

Yıldırım trafik sorunu

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Yıldırım Belediyesi ekipleri bu çalışmalar doğrultusunda Esenevler, Karapınar, Maltepe ve Şirinevler mahallelerindeki cadde ve sokaklarda yönlendirme tabelalarını yenilerken, gerekli olan noktalara ise güvenlik aynaları ve hız kesme tümsekleri yerleştirdi. Başkan İsmail Hakkı Edebali 'ulaşılabilir şehir' hedefine hızla yaklaştıklarını söyleyerek, "Bir şehri yaşanabilir kılan en büyük etkenlerden biri olan ulaşım konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 


Kentsel dönüşüm projesinde ulaşımın her yönüyle en önemli faktörlerden biri olduğunu vurgulayan Edebali, "Yıldırım'm ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, Yıldınm'ı hak ettiği 'Medeniyet Beşiği' şehir haline getireceğiz" dedi. 



Bursa...