05 / 05 / 2024

pehlivanoğlu P Expres mağazaları

pehlivanoğlu P Expres mağazaları

Pehlivanoğlu, P Expres mağazalarının ilki Buca'da, ikincisi ise Narlıdere'de aynı gün içerisinde hizmete açıldı. Açılışa özel indirimler dolayısıyla yoğun rağbet gören mağazaların açılış törenleri halk oyunları gösterileriyle renklendi.

Ragıp Balcıoğlu, İngiltere ve İrlanda’da hangi görevlerde bulundu? Şu an ne iş yapıyor?

Ragıp Balcıoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Arçelik’te hangi alanlarda çalıştı? Şu an Arçelik’te hangi görevi yürütüyor? İşte Ragıp Balcıoğlu’na ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Silivri Pehlivanoğlu Yaşamkent Haziran 2024'te teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Silivri'de hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. Projede 223 adet konut ve 22 adet ticari alan yer alıyor.

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023!

Pehlivanoğlu Yaşamkent Silivri fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. İşte Pehlivanoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Pehlivanoğlu Yaşamkent'te 4.3 milyon TL'ye 2+1! Haziran 2024'te teslim!

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul Silivri'de hayata geçirdiği Pehlivanoğlu Yaşamkent projesinde fiyatlar 4 milyon 300 bin TL'den başlıyor. İşte Pehlivanoğlu Yaşamkent projesi ile ilgili detaylar...

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğlu Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bozkurt tarafından kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Ev fiyatlarının artması dolandırıcıları harekete geçirdi!

Kiralık evlerin fiyatlarının artması dolandırıcıları da harekete geçirdi. Hukukçu Murat Can Pehlivanoğlu, sahte emlak ilanlarına dikkat edilmesi konusunda önemli uyarılar yaptı.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu Hürriyet Emlak'ın strateji ve transformasyon direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nu strateji ve transformasyon direktörü olarak bünyesine kattı.

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

pehlivanoğlu P Expres mağazaları Haberi

pehlivanoğlu P Expres mağazaları


Pehlivanoğlu Şirketler Grubu'nun uzun süredir gündeminde olan P Expres mağazalarının ilki Buca'da, ikincisi ise Narlıdere'de aynı gün içerisinde hizmete açıldı. Açılışa özel indirimler dolayısıyla yoğun rağbet gören mağazaların açılış törenleri halk oyunları gösterileriyle renklendi. Sene sonuna kadar en az 10 adet P Express mağazası hizmete açacaklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Pehlivanoğlu, "P Ekspres mağazalarını açmak uzun süredir gündemimizdeydi. Yaklaşık 250 metrekare büyüklüğündeki P Expres mağazalarımızda kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halka ulaştırıyoruz" dedi. Bu arada Pehlivanoğlu marketler zincirine de yeni halkalar eklemeye devam ettiklerini belirten Ali Pehlivanoğlu, "1 ay içerisinde Akevler, Bornova ve Şirinyer'de 750 metrekare büyüklüğündeki büyük mağazalarımız hizmete açılacak. Ayrıca Akhisar'da iki adet P Ekspres mağazasını da törenle hizmete açacağız" diye konuştu.


Yeni...