05 / 07 / 2024

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Kaan Pehlivan imzasıyla kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metropol Geri Dönüşüm Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultangazi’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hüdaverdi tarafından kuruldu.

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Pi Ar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Caner    Ağbulut, Mahmut Sami Yavaş, Osman Hüseyinoğulları, Sinan Yıldırım tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Varol tarafından kuruldu.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeytinoğulları İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Domur tarafından kuruldu. 

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Kentsel Dönüşüm Ve Yapı İnşaat Anonim Şirketi Hikmet Yıldırım ve Hikmet Korkut ortaklığında 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi

Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Adem Kaan Pehlivan imzasıyla kuruldu. 


Pehlivanoğulları İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat Sektöründe;  a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...