02 / 05 / 2024

Pekcan Grup dekorasyon

Pekcan Grup dekorasyon

Evini şimdiden yaza hazırlamak isteyenlere Pekcan Grup’tan dekorasyon önerileri… Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Grup Dekorasyon İnşaat Hafriyat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Polat tarafından kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ezka Grup İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezka Grup İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ahmet Dönmez tarafından kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Bask Grup Yapı Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Açıkgül ve Serhat Kızıltepe ortaklığında kuruldu.

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam Grup Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Issa tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Özen tarafından kuruldu.

Erk Grup Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Grup Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Sağlam tarafından kuruldu.

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vt Grup İnşaat Dekorasyon Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Rena tarafından kuruldu.

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Surhan Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Restoran Petrol Dekorasyon Tekstil İthalat İhr.Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yalçın tarafından kuruldu.

Derya Grup, açık bej blok mermer üretimine başlayacak!

Otomotiv, pazarlama, inşaat, enerji, dekorasyon ve beyaz eşya sektörlerinde 41 marka ile faaliyette bulunan Derya Grup, Dr Marble ve Dr Mermer markaları ile açık bej blok mermer üretimi başlıyor.

Pekcan Grup dekorasyon Haberi

Pekcan Grup dekorasyon

2011 yılından beri inşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Pekcan Grup, verdiği kaliteli hizmetiyle tüketicinin hayalinde kurguladığı dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor. Yaza hazırlık için kışın evini yenilemek isteyenler, yaz mevsiminde Pekcan Grup güvencesiyle evlerini zamanında teslim alıyor. 


Kapı ve pencere sistemleri, yer döşemeleri, mutfak-banyo ürünleri gibi evlerin her köşesini yenileyen Pekcan Grup, sektörlerinde lider markaların bayiliğini yapıyor. Tecrübeli mimarlar aracılığıyla üç boyutlu projelendirme hizmeti verip, , profesyonel mimari desteği ile buluşturuyor. Ürün yelpazesinin genişliği ile de alternatifler oluşturarak, yaratıcı fikirlerle modern yaşam alanları tasarlıyor.


2014 yılı sonunda faaliyetine başlayan Pekcan Grup, 250 m2 alana kurulu Kuşadası sanayi deposuyla zamanında teslim avantajı...